måndag 22 juni 2009

Ny produktkategori!

I morgon kommer vi att lägga ut en ny produktkategori på webben - Skärgårdsliv!

Jag har hittat en ny leverantör som har levererat helt ljuvliga produkter i den lite marina, New England-stilen, om än lite slitet!!
Så, under eftermiddagen i morgon hoppas jag det mest ligger uppe och klart på webben.
Njut av kvällen!
kram Therese

fredag 19 juni 2009

Glad midsommar!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig midsommar - här har dagen faktiskt börjat med SOL och förhoppningsvis håller det i sig hela dagen!

Kram Therese

tisdag 16 juni 2009

Pott-träning

Härom kvällen fick våra ljuvliga kattbebisar flytta till badrummet och aktion potträning satte igång. "Nej, ät inte sanden", "Nej, man skall inte rulla ihop sig till en boll och mysa i kattlådan" och "Nej, bit inte kompisen i svansen när hon kissar" - så lät det första kvällen. Nu är de jätteduktiga och sköter sina behov i lådan som en ordentlig kisse ska. Fröken Sally är dock lite småorolig av sig, de springer gärna ut i vardagsrummet och busar under soffan och sen är de borta, sött inslumrade under soffan och Sally hittar inte dem...;)!!

Ja, några veckor till får det väl vara så här innan vi hittar nya hem till 3 av dem, vi ska behålla en själv och det är inget lätt val!! Men visst är de söta när de sover??!!

Ha en bra dag!
kram Therese

söndag 14 juni 2009

Utökade öppettider i butiken!

Vilken ljuvlig kväll jag har haft här!! Efter att barnen kommit i säng och mannen är på flyget ner till Düsseldorf igen, har jag njutit av lugnet i solnedgången på terassen i lugn och ro tillsammans med ett glas vin. För mig är det en perfekt avrundning på helgen (dock är strået vassare om Anders så klart också varit här) och laddar de där nya krafterna för en ny arbetsvecka. I morgon börjar vi med sommartider här i butiken på gården och har öppet 6 dagar i veckan fram tills skolorna börjar igen. Förra året var det många webbkunder som kom på besök, så kul det var att få ansikten på er!! Förhoppningsvis får vi fler ansikten på namn i år..;!!

Önskar er en bra arbetsvecka!
kram Therese




lördag 13 juni 2009

Skolavslutning i regn

Igår hade barnen skolavslutning i värsta regn- och blåstovädret!! Ulrika och jag smet från kontoret i drygt en timme för att sitta och gråta lyckotårar över våra duktiga barn som sjöng och spelade så fin i kyrkan. För att "fira sommarlov" åkte vi ner till Trelleborg på kvällen för att äta på restaurang, riktigt mysigt!!
Lågtrycket har tydligen vuxit fast över oss, blåst och regn tycks fortsätta ösa över oss även idag. Jag är i butiken idag så det känns lite lyxigt att i kväll få åka hem till goda vänner i Lund på middag och förmodligen prata ett och annat semesterminne vi upplevde tillsammans i Spanien i våras!

Hoppas ni alla får en mysig lördag!
kram Therese

söndag 7 juni 2009

Ljuvliga nyheter i butiken!

Då kom det några pallar med varor från helt nya leverantörer i veckan som gick, håller som bäst på att packa upp alla lådorna nu. Det blir som en liten julafton, alla varorna är helt ny och det är lääänge sedan det beställdes - urkul!
Askarna ovan är nästan slut, de blev direkt populära här hemma i butiken.
...och emaljen med superfina motiv med en gammal patina på!!

Nu skall vi iväg och lägga våra röster i EU-valet, vår demokratiska rättighet och, inte minst, skyldighet.

Må så gott!
Therese