onsdag 21 januari 2009

Solen tittade fram!

Igår tittade en efterlängtad vän fram; SOLEN!! Här nere i södra Sverige känns vintern lite som ett nyss urdrucket mjölkglas - konstant dimma med ett tjockt molnlock över oss. Därför blir man (läs: jag) lite småtokig av glädje när solen då gör ett av sina sällsynta besök!!
Jag flydde datorn och fyllde min älskade kärra från Claes Ohlsson med en massa varor som skulle fotograferas och ut i växthuset!!
Som ni ser kan man ana solens strålar på bilderna ovan!!

Jag har fått min allra första award från Viveka i Bläckhornet, vivekaiblackhornet.blogspot.com, och jätteglad blev jag för den, tusen tack, Viveka!!

Må så gott alla!
kram Therese


9 kommentarer:

Under en vind sa...

Hrm...ni får sluta ta in sånt i butiken som jag inte kan låta bli vet du....fniss....

Den var helt enkelt oemotståndlig! Var jag ska ha den har jag ingen aning om....:)

Idag har det mest varit en skön hemmadag, men hade mitt första besök hos bm idag. Mätte magen, lyssnade på hjärtljud osv..så mysigt! Nu är det 15 v kvar! Ikväll hade vi ett kort möte på jobbet som jag nyss kommit hemifrån, gillar inte när de ligger på lediga dagen men ibland har man inget val.

Ha en fortsatt bra vecka!

Kramar!

BARAGRY sa...

Nu var det länge sen jag var här! Skönt att du bjuder på lite vårstämning i all dimma och blask!

Jag har varit kontaktlös (läs: utan internet) i över två månader och har haft lite abstinens. Fick bredbandet inkopplat idag, och då måste jag göra en runda!

Nu är jag nyfiken på vad du fått in i butiken ;-)

Ha en skön helg! Kram Gry

Sidsjöbäcken 10 sa...

Åhh va roligt att du har en blogg Therese!

Eftersom jag bor i Sundsvall är det lite långt att komma till er butik...Jag måste ju gå på er webbutik ganska ofta o kolla om mamma ska göra ett ärende åt mig (hon bor i Abbekås så hon har närmre).

Sist jag var i butiken handlade jag ett jättefint tidningsställ som ska upp på väggen snart!

Ha det jättebra!
Martina

Sara sa...

Ja visst behöver vi solen! Nu snodde jag en ny bild och piffade upp reklamen för Fridas Gård på min blogg. Hoppas det går bra. Ha det gott! Kram Sara

Prinsessa sa...

Her med...solen altså:O) Sånnt blir man så glad av. Her har det regnet og snødd den siste måneden. Våren lar seg vente på seg. Nå planlegges roser, syriner og hageprosjekter....inni mitt hode endå men det planlegges:O)
Ha en finfin dag. Klem:O)

Under en vind sa...

Hej!!

Har gjort en ny liten dold bloggsida, vid sidan om Under en vind....Tänkte skicka dig en inbjudan, men vet inte om det är butiksmailen du använder då du loggar in på blogger??? Du kan väl maila mig om du vill och kan!
Kram!
pst..idag ska jag hämta ut min senaste beställning från er...fylld av förväntan...

Hanna sa...

tack för titten på din fina blogg. Hit kommer jag snart igen!
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Nilla sa...

Fick senaste paketet igår och vill bara tacka. Jag är som vanligt helnöjd. Ranunklerna är bara så söta. De får resa med ner till gården i Skåne nästa vända vi far ner. Det är till huset i Skåne jag vanligtvis köper saker även om de måste leveras till Gbg. Liiiite knepig omväg förstås, men det är det värt.

Anna sa...

Hej!

Kikar in på din sida för första gången! Vad fint du har det! Så mycket charmiga grejer!

Välkommen att kika in hos mig!