onsdag 25 februari 2009

Ledig dag

I dag har jag en ledig dag - skall bara göra det man egentligen gör när man är ledig en vanlig lördag; tvättar, städar och så en massa ärenden som står på listan och sist men inte minst en tur till tippen! Men jag skall börja med en morgonfika hos min svägerska Lotta och deras lilla tvååring Agnes som är hemma från dagis, vi har så mysigt vi två. Bland de första orden hon lärde sig var "Tesse", familjens smeknamn på mig - en tjej helt i fasters smak...;)!!

I söndags fick jag dock fixat med mina pellisbebisar, jag föredrar att använda plastkrukor då lerkrukorna suger för mycket vatten men de måste helt klart fixas till då de estetiskt stör ögat, i alla fall mitt!! Här har det fått lite gammalt bokpapper om sig med en bit snöre och en liten berlock - nu är de helt ok att ha framme!

Ha en bra dag på er!
kram Therese

9 kommentarer:

Under en vind sa...

Ja det är ju det man gör då man är ledig....fniss...jag tvättar också och så slinker man inom bloggen en kortis...
Du började dock din morgon bättre än jag, jag startade min med ett besök hos tandläkaren....inte så kul, men allt var bra!
Ha det gott, kramar!

Sidsjöbäcken 10 sa...

Det ser så "vårigt" ut när pellisarna står på tillväxt i ditt fönster!

Önskar dig en skön vecka!
Martina

Barn och Pyssel sa...

Hej

Jag föredrar plast krukor också.
Men så fort som de har blivit så stora som jag vill ha dem, så åker de ner i terrakotta krukor

Ha en bra kväll

Kram CARINA

Villa Hemmet sa...

hejhallå

skönt att det blev en ledig dag! Tackar massor för sladden, den passade perfekt. Såå fint. Nu skall jag bara leta fram stegen och hänga upp den :-D

kram

Hemma på Landet sa...

Hej lilla mysgumma!

Joo, jag är så senil och glömsk. Samtidigt har jag ett väldigt extremt minne. Vet inte hur det går ihop, men nå't fel är det.:-D

Jag beställde ju skålarna. Blev så glad att alla tre fanns. Ja, jag gillar att ha saker omkring mig som jag tycker om...när jag ska jobba i köket.
Kramis

Hanna sa...

Hej!
Hittade hit nu, vad kul att ni har en blogg oxå!
Jättefint!
Fina små pellisar :)

Lånade en bild från er webbutik, och la in en länk till er på min blogg, hoppas det är ok?

Ha en fin helg!
Kram Hanna

Creations by Lisa sa...

Så fina små "bebisar" du har :-) hittade din butik och sen in på din fina blogg, gillade din butik, många saker som inte var så vansinnigt dyra och vackra är de också.
Länkar till din butik så jag hittar in igen :-)
Kram Lisa

annashusidingtuna sa...

Hej!
Vi verkar ha samma fritidsintressen..eller not.
Fint du har pysslat till krukorna.
Kram Anna

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片