måndag 9 mars 2009

Våra 4 katter

Ni som kommer hit till butiken på gården har nog inte kunnat undgå varken Stitch eller katterna. Just nu är våran Fröken Sally alldeles till sig av "månaden Mars". Hon uppvaktas flitigt av grannskapets hankatter och vår Tiger (som är steriliserad) gör sitt bästa för att försvara henne. Varje kväll baddar vi hans sår med koksaltlösning. Pipen Blixten är mäkta nöjd med att få undgå Sallys uppmärksamhet för tillfället, hon är ställets bitch No 1 här!!
Dutchess, som ser kraftigt gravid ut året om, lider endast av kattfettma. Henne tog vi om hand om är vi flyttade hit för 5 år sedan och steriliserade henne ganska omgående, varpå hon började sin viktuppgång som aldrig tycks ta slut. Hur som helst; vi hoppas att Fröken Sally snart är med bebisar då Filippa så gärna skulle vilja ha några fler långhåriga katter här i huset. Vi får se vad våren har med sig!!

Kram på er!
Therese

4 kommentarer:

Maria sa...

Så fin pute! Og ja, det er koselig med dyr :) Og visstnok skal det også være sunt for oss.
klem

Carina sa...

Hej
Ja tänk vad månaden mars kan göra.
Ha en underbar dag!
Kram

Under en vind sa...

Ja mars kan verkligen ställa till det för katterna!:)

Vilka fina bilder på dynan! Mysigt med våriga pasteller! Man känner att våren är på G även om det fortfarande är ganska kallt ute...

Här njuter jag nu av lediga dagar...är så mycket jag vill hinna med så minst tid blir det ändå vid datorn....

Ha det gott, kramar!

www.vindenshjarta.blogspot.com

Montebello Möbler sa...

Hejsan Therese!

Första gången jag hittar till din blogg, men i butiken är jag ofta :)
Jättekul å kika in här hos dig.

Själv bor jag 5 mil norr om Stockholm och kommer öppna gårdsbutik med gamla möbler som vi gör om den 2 maj. Det är ju mycket att stå i ha ha! Vi har webbutik, men kommer inte sälja nya saker alls. Tycker det är så kul med Fridas Gård och hoppas på att kunna komma förbi i sommar nångång OM jag får ledigt att åka till föräldrarna i Båstad :)

Ha det så gott,
kram Malin :)