måndag 13 april 2009

Städning av uthus pågår!

Efter att vi har varit ovanligt aktiva på den sociala fronten i tre dagar med vänner på middag, bröllop och haft delar av gamla tjejgänget på besök är det nu dags för lite städning på högre nivå!! Stallet skall vårröjas! Jag började lite försiktigt med pannrummet igår, vi fick musinvation där i vintras och då Anders är superallergisk mot just möss stod jag ganska ensam i det projektet. Just nu ligger det en stoooor hög med grejor som skall till tippen på gårdsplanen och den skall fyllas på idag; med mannen ivägskickad på golfbanan så skall jag och barnen röja stallet!!

Vi får dock assistans lite senare idag - här i huset är det bara Anders som kör med släp så han slipper inte helt undan arbetet. Jag hinner dock "gömma" riktigt mycket i sopsäckarna innan han är tillbaka...;)!!

Njut av dagen, här hos oss skiner solen redan och det är alldeles vindstilla!
Kram Therese

6 kommentarer:

Underbara Hem sa...

hejsan
så mysig blogg du har med massa fina bilder
ha de gott
kram Jeanette

Under en vind sa...

Det är jobbigt att rensa, men sån lycka då man når sitt mål!

Ha en go dag i solen! Kram!

Guldkant På Livet sa...

Vackar bilder från ditt hem som vanligt! Ja, visst är det en härlig känsla att få röja! Vi gjorde en liten majbrasa på gården i går och brände massor! Men mycket ska till soptippen med förstås, ska tag i alla gamla kläder som inte används sedan...

Missade ju din fråga om din sida och chans att vinna presentkort! Faktum är att jag tycker din sida är en av de lättaste i hela landet! Man kommer snabbt till det man vill!

Ha en trevlig solig helg! Mari.

Viola sa...

Ha en skön helg, vad jag längtar ner till era trakter, men nästa helg så här dags är jag där igen, kram VIOLA

Romantiska Hem & Inspiration i Vitt sa...

Hejsan Vännen!
Titta gärna in på dem hemliga bloggen och se framsidorna! Kram Ingela & Petra

Jag kan själv! sa...

Blogg tips: valjlycka.webblogg.se

Med min blogg vill jag sprida positiva tankar och att alla kan gå hur långt som helst, bara man har viljan.
Sprid gärna min blogg, kanske till någon som behöver uppmuntran i vardagen, eller till någon som vill ha något positivt att läsa!

Ha en underbar dag!