söndag 24 maj 2009

Sovrums-makeover

Min man har inte varit så glad på mig sista veckan... Jag har nämligen börjat fixa till sovrummet på ett sådan sätt så att det i högsta grad påverkar även honom - han var tvungen att ta fram borren och borra åt mig!! Jag har hittat sänggaveln med stort S - och den skulle naturligtvis hänga på 2 krokar i väggen. "Måste det se likadant ut i hela huset?! stönade han och tittade uppgivet på mig. Enkelt svar, eller hur?! "Ja." Djup suck och han insåg att det var lika bra och bara göra det, hi hi!!

Jag är inte helt klar med omgivningen, borren skall fram en gång till när han kommer hem i slutet på veckan från Tyskland (som om han lääängtar efter att fortsätta med borrningen då, eller nått) och sätta upp gardinerna som är bland det sista som skall fixas till. Skall också fortsätta min shoppingrunda som jag och barnen påbörjade på Åhléns i fredags - köpte jättefina örngott men av någon anledning kom jag inte till skott på påslakanen - måste fixa det i veckan!!

Håll ut, snart skall ni få se "min" fina sänggavel!

Hoppas ni alla får en riktigt bra vecka!

kram Therese 

3 kommentarer:

Helena sa...

Hihi, känner igen mig! Min man får också stå ut med en del fix. Ha en underbar måndag! Kram Helena

Kristall & Pynt sa...

Tack för din kommentar på min blogg. Jag gillar trälådan med taklök i,jag länkar dig om det är ok? Ha det gott

sjuksyrran sa...

Hej! Har just hoppat in på din blogg. Har hittat den via bläckhornet. Har även skickat efter från affären. Jättefin blogg och hur mycket fina saker som helst i affären.
Kommentar kring din man. Tänk att det skall sitta så hårt fast. Min är likadan. Suck och stön och sedan kommer det en kommentar om hur fint det blev, då har man gjort av med en massa energi för att beveka honom först. Det är likadant varenda gång. Att man aldrig lär sig. Hälsningar från ett ganska kallt Umeå.