söndag 18 oktober 2009

...och nu är det JUL på lagret!!

Från att ha varit blommigt blir det JUL på vårt lager!! Kasten är tvära och som Bea kommenterade i förra inlägget "Va, blommigt på hösten?". Jag hade faktiskt inte funderat över att blommigt bara skulle tillhöra våren då vi säljer massor med blommigt året runt. Men nu är de mesta ändå slut och julen har tagit över fullständigt.

Blogger är inte på min sida idag så jag lyckades bara lägga in en julbild här till er men det finns massor med mer jul på hemsidan, www.fridasgard.se. Det blev dock lite panik då den stora julleveransen försvann några dagar på sin resa hit. Bilderna till annonserna fick "hittas på" då de tänkta julvarorna inte fanns här, tur man är van vid improvisation...

Idag pustar jag ut och börjar ladda om för att ha julen klar i butiken till den 29:e oktober!!

Hoppas ni får en härlig söndag, här är luften hög och klar och solen tittar faktiskt fram!!
kram Therese

9 kommentarer:

Hjärtan och linfrön (fd. Emmas väggord) sa...

Jättefina julsaker ni fått in i butiken! Får nog bli en höstutflykt snart.. ;)

Ha en riktigt skön söndag!
Kram Emma

Hulda sa...

Så stilig dette bildet var! Flotte bokstaver. :)

Kristall & Pynt sa...

Så vacker bild.
Kram Sofia

angelica sa...

hej, hade tänkt komma till butiken på lördag. Men tvekar nu eftersom jag tänkt att shoppa lite vackra julsaker?! kommer varorna att finnas tills den 24:e?

fröken knopp sa...

ohh..vad spännande!! ska genast kika in där...:)

kramar elin

Mom´s kitchen sa...

Åh, så fint! Tycker om din blogg!

Fridas gård sa...

Till Angelica,

Julen är inte framme i butiken men självklart kan du handla julgrejor ändå!! Föreslår du beställer med Hämta på Fridas gård så står det färdigt till dig om du kommer i helgen! Kunde inte nå dig via mail så jag hoppas du ser inlägget här...;)!

mvh Therese

Shabbycharm sa...

Hei therese. tack for titten på min blogg,undrar på om du får in fler fönster skydd fra jeanne art, dom vita?hoppast pojken din mår betre, inte roligt när barna er sjuka. ha en fin måndag.
kram bella

Anonym sa...

Mycket fint ni har fått in till jul har handlat mycket hos er som klockan lyktan med mässingfot en glasburk ja det är mycket jag inhandlat och jag lovar det blir mera.