söndag 20 december 2009

Shabby Chict väder i Skåne!!

Nu har vi tom Shabby Chict väder här i Skåne - det är vitt utomhus och jag vet inte när vi senast hade snö här nere innan jul!! Barnen är lyckliga, hunden är tokig och katterna avvaktande. Fröken Sally hade fullt med snöbollar i hela sitter underreda, som Ulrika uttryckt det, häromdagen!!
Jag har just ringt till vår Bengt som alldeles strax kommer och skottar fram butiken och parkeringsplatsen här - vi är rätt beroende av våra bönder här runt omkring, vi har inte själva den vagnparken de har...;)! Vår trädgårdstraktor, Lilla röda traktorn, kommer inte så värst långt med den här mängden snö!!
Alla bilderna har jag faktiskt tagit inomhus idag nu på morgonen. På väg hit ut till kontoret pulsade jag fram med snö upp till knäna...;)!!

Idag tror jag dock jag blir rätt ensam här ute, igår hade vi förvånansvärt mycket kunder här men jag går ut och tänder upp alla ljusen så får vi se om och vem som dyker upp här. Kaffet är i alla fall på så det bjuder vi så klart på till alla som kommer...;)!!

Ha en skön dag i snön!
kram Therese

5 kommentarer:

Helena sa...

Å vilka mysiga bilder, verkar som vi har det shabby chict i hela sverige just nu! Hihi! Ha en fortsatt mysig fjärde advent! Helena

Viveka i Bläckhornet sa...

Åh hade jag bara bott närmare så hade jag kommit direkt :)

Ja nu tycker jag det räcker med snön för i år. Man vill ju annat än skotta också.

Kram Viveka

Vit som snö sa...

Men vad roligt att se!!!
Jag bor ju i norra Sverige (Skellefteå) Och vi har inte alls så mycket snö som ni....
Just julen är väl härlig att ha vit och snöig men annars är jag ingen snövän, trots att jag bor häruppe:)
God Jul!
Kram Cilla

Le Petit Paradis sa...

Åh, vilka härliga bilder! Visst är det fint med snön! T o m här i Göteborg, där snön sällan blir liggandes normalt sett, är det vitt och vackert nu. Ett par timmar till har jag kvar på jobbet innan vi drar ner till Skåne vi också för att fira jul. Hoppas våra grannar har skottat åt oss som de lovade för annars lär vi inte komma fram den sista biten till huset.

Ha en riktigt mysig jul!

Kram Nilla

Viola sa...

Hallå Therese, ville titta in och önska en riktig GOD JUL, vi undrar om flyttat till Lappland, inatt hade vi över 25 gr kallt så kallvattnet frös här på gården, men nu är det fixat, nya erfarenheter för en inbiten stadsbo, hoppas vi ses på Formex, ha det gott, julkram, Violan