lördag 1 maj 2010

Hemma igen...I torsdags eftermiddag var Victor så dålig att vi fick åka in till barnakuten i Malmö. Han började bli okontaktbar efter 3 dygn av kräkningar och blev inlagd med dropp så hans stackars mage fick vila och han fick välbehövlig vätska. Han hade gått ner 3,5 kg under dessa dagar och vår lille kille har absolut inga reserver sedan tidigare!!

Det var otroligt skönt att igår eftermiddag åka in och hämta honom och pappa igen. Turen gick direkt till leksaksaffären för inköp av ännu en Star Wars-figur som numera dyrkas.

Att det var Valborg kändes som en ganska smal sak, vi firar den lite bättre nästa år istället..;)!

Hoppas ni alla får en mysig 1:a maj-helg!

KramTherese

3 kommentarer:

ias Corner sa...

Men lille killen!! Usch, det är så hemskt när de små blir så sjuka! Gott ändå att han fick komma in och få lite hjälp, hoppas han blir bra snabbt nu!

Stora kramar från ia

Strandkullen sa...

Oj, hälsa lille Victor! Klart att allt annat bleknar när ens barn är sjukt. Hoppas ni får en bättre helg nu när ni kommit hem...kramis semlan

Bibbi sa...

Oj, vad det hänt mycket sen jag tittade in sist. Stackars sonen...Fy va jobbigt för honom och er. Inget är värre än när man inte kan hjälpa barnen och de inte mår bra. Kan man då trösta med en Star Wars är det tacksamt;)
Å´lilla Ru, inte kul inte. Förhoppningsvis så lärde hon sig något...
Underbara varor du fått in. Funderat mer på Web-butik än?
Önskar dig och de dina en skön helg nu.
Kram Bibbi