måndag 22 november 2010

Salen är åter vår!!När vi i september åkte på semester intog snickaren och hans killar vårt hus. En timme efter vi låst dörren gick de igång inne i Victors rum för att riva ut golvet och gräva ut den fuktiga leran inunder. Ny sockel gjöts och därefter kom nya brädor på som först blev lutade innan de vitoljades.

Under tiden har Victors alla möbler och leksaker stått inne i salen. Det har inte bara stått där snäll och prydligt utan det har lekts affär, med bilar och diverse andra lekar. Jag vet dock inte varför soffan var utflyttad en meter eller så, förmodligen har det också funnits en löparbana därinne... Men i helgen, efter mycket slit och sorterande, blev salen åter vår. ALLA Victors grejor finns i hans rum igen eller på vinden - SÅ SKÖNT!!

Solen tittade fram en liten stund idag så jag passade på att ta en bild på en hel samling udda ljusstakar, visste inte att jag hade så många, men fina blev de tillsammans på soffbordet!

Ha en skön eftermiddag!

Kram Therese

3 kommentarer:

Eva sa...

Himla snyggt och det måste vara himla skönt att få tillbaka sitt rum. Men även Victor måste tycka det är skönt att få tillbaka sitt. Eller?

Kram Eva

Änglarnas hus sa...

En sån mysig bild..lugna härliga färger i soffan!!

Ha det gott! Kram Sanne

Himmelriket sa...

Så jättefint mysrum ni har där då...mycket fint med kuddarna och även ljusstakarna...
kram ullamaria