torsdag 9 december 2010

Yes, köket är klart!!Ja, då var köket klart! Konstigt det låter, vi har hållit på sedan i somras men det kom en takomläggning, utgrävning av Victors rum och ett byte av gavel innan köket kunde bli klart...;)!!

Nu är alltså min fina kran och dubbelhoade porslinsvask på plats, ja och ny bänkskiva, den gamla var HEMSK och de stora bokstäverna är verkligen befogade...

Det är för mörk nu för bilder så jag slänger in en bild från ett helt annat sammanhang som jag gillar och som dessutom blir annonsbilden i Sydis i morgon!!

Sov gott!

Kram Therese

4 kommentarer:

Eva sa...

Nu blev jag supernyfiken - längtar efter bilder!!

Trevlig helg!

Kram Eva

June J. Larsson sa...

Hei og grattis med ferdig kjøkken!
Vi foretok en fullstendig renovering av kjøkkenet vårt sent på høsten for tre år siden, og vi rakk akkurat å bli ferdige til jul. Jeg satte inn serviser og kjøkkenutstyr på lillejulaften! Det var egentlig et skikkelig styr, og jeg skal ALDRI renovere kjøkken så tett inn på jul mer!!
Jeg forstår det slik at dere har holdt på med kjøkkenet en stund, og da må det være HERLIG å bli ferdig - og enda ha et par uker igjen til jul! Grattis igjen!

Jeg har lagt meg til som følger hos deg og meldt meg på tevlingen din. Flott blogg du har! ...og jeg er også nyssgjerrig på bilder fra ditt nye kjøkken, akkurat som Eva i forrige kommentar! :)

Håper vi blogges!
Riktig god helg - med nytt kjøkken!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Jen sa...

Vill också se, alltid roligt att se vackra köksbilder, som kan ge inspiration.

Vilka vackra lycktor.

Hoppas du får en mysig onsdag
Kram Jen

Hanna sa...

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig dag!