måndag 18 augusti 2008

Fina nyheter på väg!

Så var min deltidssemster plötsligt slut och redan har det jobbats en hel vecka och lite till - mässbesöket i Danmark gled in på lördagen!! Efter två spännande dagar med massor av shopping "big time" så kom jag hem till ett antal pallar som stod och väntade med en massa härliga nyheter och en och annan gammal goding. Kronorna nedan känner vi sedan förr men ack så populär!Här en ny giffeltavla med lite nät och klämmor nedanför för att kunna hänga kort och en och annan lapp från skolan!
Superläckra trälådor med texten "Bath" på. Finns i flera storlekar och även i grått med vit text.
Mer än så här blir det inte ikväll! Varona kommer först ut under morgondagen på webben för nu skall jag ta en liten lur innan jag först skall iväg med barnen till nya skolan i morgon!

Sov så gott!
kram Therese

5 kommentarer:

Jenny Monday sa...

Jättefina varor!!!

Ha det GOTT, kram Jenny

<3

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej vännen länge sen jag hörde från dig,blir riktigt avundsjuk när jag hör att du varit på mässa i danmark det är tyvärr för långt för mig att åka över.Men själv laddar jag för formexmässan till helgen,det blir kul.
Ha en bra helg,och vilken underbar griffeltavla.
Kramis Tess på tildaochmamma

Anonym sa...

Hej, jag pren på Hemmets Journal och såg en trälåda där med ros på kortsidan, Kommer från FridasGard.se och kostar 149:-, blev intress av denna....finns den kvar.? Hälsn Lena i Karlstad

Unknown sa...

Hej!
Ljuvliga saker....Har du tvättklämmorna i trä kvar?? Och om dom är slut...kan du få hem dom igen??
Kramar Malin

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka fina lådor för badgrejer och vilken snygg och praktiskt griffeltavla! Mari.