lördag 7 februari 2009

Eucalyptus


I veckan var jag inne i Malmö en tur för en massa ärenden, bl a skulle jag leverera en lite större spegel till en kund. Jag hade turen att få se en del av hennes hem, vilken upplevelse! Pia, vilket vacker hem ni har!

På vägen hem var jag inne och hämtade några buntar Eucalyptus hos min blomstergrossist, hade en plan på en lite större krans ute på verandan, ovanför dörren. Nu är den på plats, skall bara hitta en lämplig rosett högst upp (jag har inte berättat för Anders han skall högst upp igen..;)!

Från denna vinkeln på verandan kan vi i klart väder se högbropelarna på Öresundsbron, ca 3 mil bort. Detta är också en definition på hur platt Skåne är här nere...;)!!

Kram på er!
Therese

5 kommentarer:

Barn och Pyssel sa...

Hej

Vilken fin krans och ljuskrona du har.
Här har vi snöoväder idag igen.
Så man kan ju skotta lite för motionens skull, eller ska man vil det är ju ändå söndag HI HI HI

KRAM CARINA

Guldkant På Livet sa...

Mycket vackert hem, snyggt tak och sån ljuskrona har jag med!

Ja, nog kan man kalla det platt landskap: ) Mari.

Sidsjöbäcken 10 sa...

Eucalyptus är ju så härligt...vacker färg och underbar doft.
Din man blir nog glad att få klättra upp dit igen, då kan han ju kolla på bropelarna en gång till! Du får övertyga honom om att det är fantastisk utsikt där uppifrån!

BARAGRY sa...

Vilken söt ljuskrona ni har, och vilken utsikt!! Måste se hur långt som helst på en klar dag. Kommer ihåg då vi åkte över bron för första gången i sommar. Från danska sidan över till Malmö. Vet inte hur länge efter vi passerat Malmö som vi kunde vända oss om och fortfarande se bron eller Turning torso.... ofattbart.

Hoppas ni kryat på er ;-)

Kram Gry

Under en vind sa...

Vilka fina bilder upp i taket!

Hoppas att allt är bra med dig! Önskar er en skön helg och ett mysigt Alla hjärtans dag firande!

Kram! ♥