torsdag 10 december 2009

December i full fart!!

Det jag nästan tycker är "värst" med att ha en butik är att just i november och december när vi har som allra mest att göra, ja, då hinner jag inte speciellt mycket här hemma. Julpynt och arrangemang slängs bara ihop i rekordfart medan jag är på språng mot något annat jag "måste" göra... Lite trist men det är bara att gilla läget, jag skall i alla fall vara ledig mellan jul och nyår och det känns vääldigt lyxigt att få vara hemma i 9 dagar!!

I början på veckan kändes överkursen dock lite oövervinnerlig här då Ulrika, min klippa på kontoret var sjuk. Tack och lov var hon tillbaka igår och idag var jag lite "på rymmen", jag kan faktiskt inte fixa alla julklapparna från butiken, barnen - framför allt men även Anders, har lite andra krav och önskningar på sina julklappslistor än ting från Fridas gård!!

Njut av kvällen!
kram Therese
4 kommentarer:

Eva sa...

Hihi, förstår inte att du inte kan hitta alla julklappar på Fridas gård. Jag hade gjort det :-) - jo jag vet, det hade bara varit jag som uppskattat det förmodligen...fniss...

Önskar dig en lugn och skön helg, och håller tummarna för att du kan vila mellan varven!

kram eva

Nilla sa...

Hur mycket fint ni än har så kan jag förstå att det inte kan fixa allt från Fridas gård! Tänk bara på att ta vara på dig själv också och inte stressa dig sjuk.

Kram Nilla (som jobbade i bokhandel under många år)

Syster vit sa...

Hu vad stressigt det låter men är säkert kul oxå, könt med en lång ledighet. Själv jobbar jag lite på julafton men är ledig dagen före och dagen efter. Kram Liselott.

Solsjö - Under en vind sa...

Vill önska dig och de dina en riktigt GOD JUL!!!

(å Tack för ännu en fin pläd!)

Kram kram!