måndag 12 april 2010

På hög höjd...Igår kväll vid 8-tiden insåg jag att vi saknade en katt. Inget konstigt alls, egentligen, om det inte varit för att det var Lilla Ru som var borta. Hon har intagit en mycket Lady-like stil hela vintern, vägrat att ta ett steg utanför dörren sedan i slutet av oktober.

Jaha, det var bara ut och leta och visst hittar jag henne; i ett träd, 10 meter upp!! Hon har valt ett nytt träd som det är helt omöjligt för mig att få ner henne ur. Hade hon bara valt äppleträdet så hade vi kunnat "göra som vanligt", dvs jag hämtar stegen och plockar ner henne.

Anders hade så klart åkt till Stockholm ett par timmar tidigare så det var bara att ringa på hos grannen. Vi kunde inte locka ner henne och till slut skakade vi trädet så hon skulle kunna komma ner den vägen - inget fungerade. Planen är nu att vi ska såga ner trädet under eftermiddagen då det är helt omöjligt att komma dit med liftar eller annat hjälpmedel.

Fortsättning följer på denna lilla extra krydda i dagens agenda..;)!

kram Therese

3 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Ojj vilka strapatser hon utsätter sig för.
Hoppas bara att det inte är för stor förlust med trädet...

Ser med spänning fram emot fortsättningen!

Kram Viveka

Jenny sa...

Stackars lilla Kissen! Hoppas att ni fick/får ner henne snart och att hon mår bra efter händelsen!

Kram Jenny

Anonym sa...

Tack snälla ni för vår lilla shopping igår onsdag.. Vilken service vi fick.. Vi kommer snart tillbaka. Kram /Marika och Susanne =)