söndag 20 juni 2010

Du kan säkert beställa den på nätet, mamma!Vi är nog inte ensamma om att ha varit på ett fantastiskt bröllop i går!! Filippa och jag tittade på TVn från strax efter lunch efter en snabb loppis-och shoppingrunda i Trelleborg. Victor hängde på efter kyrkan och var djupt imponerad av dessa säpovakter som sprang längs kortegen - sen sprang han också fram och tillbaka genom huset med pistolen i hölstret och lekte säpo!!
Men vilken bröllop, vilka klänningar och vilka tal, framför allt Daniels tal - han har verkligen satt nivån för romantiska tal framöver!!

Idag har vi då varit lite mer aktiva - vi tog en tur till Glimmingehus där de hade 10 000 riddares dag!! Vid en station fick barnen bl a prova på olika delar av rustningen, allt från olika typer av hjälmar, handskar och fotskydd. Victor bara älskade detta och önskar sig numera en riddarrustning, i metall, när han fyller år... "Du kan säkert beställa den på nätet, mamma". Jaha, detta nät kan tydligen lösa det mesta har även våra barn upptäckt...;)!!

Jag hoppas bara att han har "glömt" detta tills han fyller år i augusti och att något annat är ännu mer poppis då!!

Ha en skön kväll!
kram Therese

6 kommentarer:

Mys och hemtrevnad sa...

har han inte glömt så kanske faktiskt nätet kan lösa problemet*ler kramis semlan

Anonym sa...

Hej vill bara tipsa om att det har funnits prydnadsriddarutrustningar ca 1m höga i en del hem och hobby butiker, kanske det vore något? Undrar också om prydnadsdamen på bilden är något ni säljer eller fanns den vid glimminge hus? den är väldigt vacker:)

Fridas gård sa...

Svar till Anonym:
Tack för tipset, ska kolla runt! Damen i rabatten är en "gammal" produkt som vi hade för ca 4 år sedan och tyvärr har vi inte haft den sedan dess.

HÖNSHUSET sa...

Hejsan!!!

Vad kul att du tittade in på min blogg!!
Din blogg är jätte fin!!

Ha det bra!

Kram gunilla

Sirpa sa...

Hej! Jag önsrar dig en jätte fin midsommar! Kram Sirpa

Drömmar & Verklighet sa...

Ja barn är verkligen finurliga. Mina barn sa förrut " det är väl bara använda kortet mamma" när dom önskade sig saker som jag sa va dyrt och som man inte bara kunde gå och köpta så där..*hihi*..om det ändå vore så..

jag önskar er Trevlig Midsommar
kram
Cecilia