onsdag 7 juli 2010

Vilken helg!!
Vilken helg - loppisen gick över förväntan och vi blev av med hur mycket saker som helst!! ... och jag hann dessutom smita i väg till nästa by och fynda ett bord!!

Efter loppisen blev det lite spontan byafest. Lilla vägen nedanför oss dukades upp med långbord och grillar släpades dit och vips! - FEST!!

I söndags var vi iväg och såg Diggiloo i Trelleborg - några kompisfamiljer till oss kom med sina barn så vi hade mysig picknick på Östervång innan konserten drog igång. Vi satt nästan längst bak men våra modiga små killar stod längst framme vid scenen. Victor hade tack och lov en röd keps på sig så vi kunde ha koll på honom på avstånd...!!

Det gäller verkligen att nyttja helgerna när man ska jobba hela sommaren...;)!!

I dag har jag dock en ledig dag då jag jobbar på lördag. Min väninna Fanny och hennes barn kommer strax och vi skall ha en mysig dag tillsammans!!

Njut av solen idag!
kram Therese

5 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Vad kul att loppisen gick bra! Och spontana fester blir oftast de roligaste. Kram Pia

Hulda sa...

Oi, så artig med julereportasje fra Panduro!! Så virkelig bra ut! :) Kommer det i panduros katalog?

Viola sa...

Låter som ni fick en toppenhelg, här har man åkt ensam till vattenhålet, t o m Otto är kvar hemma på Bossgård, har legat i en vilstol hela dagen och lyssnat på skogens sus och fågelsång, skönt att bara helt stänga av och vara...ha det gott på fridagen, i morgon ska jag hem och jobba några dagar, KRAM

Ett Vitare Hem sa...

Vad härligt att loppisen blev så lyckad och härligt att du kom iväg och gjorde fynd också ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

... sa...

Åh vilken överraskning att ni finns nära Trelleborg! Min pappa bor där och ska ner dit på semester v30, då kommer jag absolut att kika förbi och förhoppningsvis hitta ett o annat :)