fredag 22 februari 2008

Offentlig i bloggvärlden!?


Jag har tagit ett stort steg idag, jag har skapat en blogg. Inte särskilt konstigt för många av er men jag har under mer än 1,5 års tid smugit runt hos många av er och tittat, läst och inspirerats utan att lämna spår efter mig. Det har varit ett medvetet val, jag har inte velat "göra bort mig" och låta butiken växa fram av egen kraft. Nu känner jag mig dock mogen att ge lite mer av mig själv och Fridas gård, som är rätt mycket mer än bara butiken.

Många av er som har varit här vet att gården är ganska stor rent byggnadsmässigt med 6 olika byggnader, dock syns inte alla sådär omedelbart. Jag brukar kalla oss "den moderna bonden av idag" = vi har alla byggnaderna men ingen mark! Vi har med andra ord massor av underhåll att roa oss med. Det mest aktuella projektet just nu är omputsning av boningshuset och byte av fönster, inget som sker över en natt kan jag berätta! Jag skall fotografera i morgon så skall ni få se hur det ser ut just nu. Tills dess en vy från parkering mot butiken i vinterskrud (obs! bilden är inte tagen denna vintern)!

Må så gott!
Therese

5 kommentarer:

Zassi sa...

Åh vad spännande!! Jag älskar din nätbutik. Bläddrar och klickar och är stormförtjust i allt.
Välkommen ut i bloggvärlden! Och om du smugit runt i 1,5 år så vet du ju redan att den är helt underbar. Hoppas du har möjlighet att komma med många inspirerande inlägg. Kramiz//Zassi

PS. Jag var FÖRST!! *fniss*

Lily of the valley sa...

Välkommen till bloggvärlden!
Visst är den underbar...:)
Jag älskar både din nätbutik och gårdsbutik.
Kommer att kika in här dagligen...
ha de bra
kram Lily

fridasgard sa...

zassi - ja, du var verkligen först!! Du vet hur det är med "skomakarens barn", vet inte om jag kan tillföra så mycket men jag skall försöka!
lily of the vally - kul att du hittat hit till butiken. Ser fram emot "offentligheten"!

älskar sött sa...

Hej Therese!
Förstår att det känns som ett stort steg för dig att börja blogga!! Alla är dock himla snälla i bloggvärlden..och kommer ta väl hand om dig ti-hi...Man behöver inte lämna ut sig så mycket om man inte vill..jag har mest bilder på min sida..pyssel och inspiration...för att glädja andra!! Jag har oxå en butik..som heter Unik kollektion..är barnledig just nu, men ska komma i gång igen i slutet av mars. Hjärtligt välkommen in i *denna världen*...var försiktig..den kan lätt bli beroende ti-hi..Många kramar Malin

Judithabigail sa...

Bonjour och Goddag, goddag...

Önskar gratulera till dig,för att du började blogga, snart får se min shop ...
Du vet vem jag är...
Kram
Judith / Abigail