onsdag 27 februari 2008

Putsning av hus pågår!Som jag nämnde i förra inlägget så är vi igång med att putsa om boningshuset här på gården. Jag är tacksam så länge de arbetar utanför våra innerväggar, värre blir det när fönsterna skall bytas. De skall beställas i veckan och sen tar de ca 4-6 veckor innan de är här. Dock lär nästa 2 projekt gå igång innan dess; verandan skall göras i ordning och isoleras ordentligt och det skall isoleras i salen, under det gamla fina golvet som är från urminnes tider. Det visar jag er en annan dag!

Huslängan till höger, som är vit, är stallbyggnaden. Det används bara som förråd, inga hästar här inte!


kram Therese

8 kommentarer:

Hem & Lyckas Mia sa...

Vad kul, välkommen till bloggvärlden! Länkar dig, hoppas att det är ok, annars får du säga till.

Butiken ser verkligen ljuvlig ut. Hoppas på lite restrippar söderöver i år/vår/sommar så då tittar jag absolut in! kram!

fridasgard sa...

mia - kul att du hittat hit! Nu känner jag äntligen att jag också kan vara med och kommentera. Jag lägger in din länk här också - tack! kram Therese

Hemma på Landet sa...

Men goa gumman! Det var ju kul att du finns här nu.
Vad otroligt fint fdt ser ut. Tänk vad skönt när allt ät klart. Puss vännen//Stina

Sara sa...

Åh vad kul att ni bloggar! Var i butiken i fredags med mamma, hon har fått riktigt fint i sin hall nu efter sin storshopping! Tittar snart in igen för jag kom på mer jag behöver, eller i alla fall vill ha ;)
Ha det bra! // Sara

Therre sa...

Nej, vad kul att du har börjat blogga! :) Den här ska jag lägga in i favvisar :) Ok om jag lägger en länk till dig på min sida?

/ Therese i norr ;)

Fridas gård sa...

Stina - Ja, det är jättekul!! Det tar ett tag till med putsningen. Sen börjar det smutsiga med byte av fönster... väntar på värme så vi kan fly ut!!
Sara - Kul att du kom in i dag igen - hoppas du fick ordning på alla papperna!
Therre - Lägg du in mig, tack, jag stoppar in dig i min lista!! Kram på er alla tre! T

Anna sa...

Blev lite nyfiken på fönsterna ni ska sätta in... Vi ska göra detsamma på ett gammalt hus vi köpt. Var har ni beställt fönsterna? Vi ska kolla runt hos olika snickerier men det kan vara bra med en referens.

fridasgard sa...

Anna - vi skall faktiskt begå "helgerån", vi sätter in kompositfönster, vi har sååå många och nu är det "minsta möjliga underhåll" som gäller framöver. Kronfönster, ligger i Rottne. Googla på det, det är min man som sköter denna biten så jag har inte mer detaljer..!
Lycka till! Therese