fredag 2 maj 2008

Busväder blev försommar...

Början på denna veckan startade med blåst och när det blåser här nere i söder, blåser det ordentligt. Att vi sedan tagit ner hela trädridån i söder ut mot åkrarna, gör ju inte saken bättre. Efter tre dagar med blåst och värmeföljde en dag med regn, och vips, naturen formligen exploderar!!
Här lite krukor utan för stora entréen, eller Stitch entrée, han bor ute i "finhallen" till hans stora förtret.I bakgrunden ligger mina fina klematisar ner, väggen bakom skall målas innan de får komma upp igen men det tar nog några veckor till, fönsterna skall först bytas vilket ser ut att bli här i slutet på maj.
Nu skall jag ta ett glas rödvin och gå min kvällstur i trädgården och njuta en smula, kanske åker en och annan maskros upp på vägen...
Ha en riktigt skön helg!
kram Therese

9 kommentarer:

Jema Rose sa...

Ser fint ut på trappan!

Önskar dig en härlig helg!

Själv ska jag på loppis, så jag måste trotsa min förkylning..!

; )

Kram, Jenny

<3

Gårdsromantik sa...

Ni verkar också ha mycket projekt på gång!
Så vackra blommor.

Kram Maud

Guldkant På Livet sa...

Så himla vackert du har arrangerat där på trappen! Ursnyggt! Mmmm, ett glas rött och gå runt i sin egen trädgård, det är lycka! Ha en skön helg! Mari.

a home far away sa...

Härligt det ser ut på trapen med lite vårblomster:_)

Kram Gunilla

minblogg-jag sa...

MM , visst e det hääärligt med vår. Här har det varit försommar värme i dag. Riktigt skönt. Precis som nere hos dig har allt i naturen formligen exploderat. Björkar och häckarna är fulla med härliga gröna blad...
Ha en trevlig kväll . Kram Helena

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilka härliga bilder på vackra arrangemang.. kram!

Bara Gry sa...

Jag älskar att ha blommor i krukor (även då vi bodde i hus) och särskilt fint är det med olika krukor som du har ställt ut.

Visst är det skönt nu på kvällarna att kunna gå ute (eller sitta på balkongen, ha,ha..) och njuta av ljuset, värmen och blomning. Och ett glas rött, förståss ;-)

Kram Gry

tess sa...

Hej vännen hoppas det är bra med dig,ser helt underbart ut med vår,den har sakta men säkert smygit sig upp till oss.Själva var vi i stugan över valborg och bara tog det lungt.

Kramis Tess

Inne o uteliv sa...

Vad fint du gjort på trappen. Underbart att våren är här och solen värmer även på kvällen.

Här har det också blivit grönt och fint. Jag älskar den första skira grönskan.

Ha en bra vecka!
Kram