torsdag 22 maj 2008

Tillbaka i verkligeheten!

Nu har vi varit hemma en hel vecka redan!! Vi har haft en otroligt skön och avkopplande vecka på Gran Canaria. Denna gången klarade vi oss från ambulansfärder till sjukhuset, kräk och skärsår; våra senaste semestrar har varit lite väl dramatiska så denna var i allra högsta grad välbehövlig!!
Vi fick dock laddat om väldigt fort; 4 timmar efter vi landade på Sturup, lyfte Anders plan från Kastrup för vidare färd till London och en ny ledningsgrupp som väntade på inspiration och coaching. Och tja, där stod jag med barn, smutstvätt, en saknad katt och en hund som skulle hämtas på dogis. Men laddad med semster så kändes det som "peace of cake", det var sååå härligt att vara hemma igen, lika fantastiskt skönt som att vara på semester faktiskt!!

Här nedan ett skåp som plockats in från butiken där det helt plötsligt blev övertaligt!! Som de flesta av er andra lider inte heller jag någon vidare brist på prylar. Har en tid hållit utkik efter en terrin i nysilver på Tradera men inte hittat någon. För ett par veckor sedan fick jag en ingivelse att jag skulle gå igenom ett av mina skåp och gissa vad jag hittade där; jo, en terrin i nysilver... Skämdes lite och tog några timmar till att röja genom några skåp...;)!!Tycker det är kul att jobba med djupet när jag arrangerar varor i butiken och den "sjukdomen" följer ju med hem, därav lite vackra böcker som förvaras på ett lite annorlunda sätt.

Jag skall ta några kort på min nyputsade terrin så skall ni få se var den hamnade nästa inlägg! Den vita penseln har jobbat igen...!!

Må så gott!
Therese

8 kommentarer:

Jema Rose sa...

Vad fint det blev i det vackra skåpet!

: )

Kram & trevlig helg!

/ Jenny

<3

Eva sa...

Tack för att ni är så tillmötesgående hos er. Jag fick en födelsedagspresent idag av min kollega som ni hjälpt extra snabbt genom att skicka ett presentkort i superfart!

TAck så hjärtligt - jag blev jätteglad för presenten!

Hälsningar Eva Angel
(ps. Beställare av ett stort skåp och en stor hatthylla som jag snart ska hämta! :-) ds

Hem & Lyckas Mia sa...

Å vilket ljuvligt skåp *vill ha* Sån tur du fann en terrin bland gömmorna, ibland är det lätt att glömma vad man har. Vackert du pyntat! kram

Lavendelkvisten sa...

Välkommen tillbaka från semestern, kul att ni har haft det skönt!

Skåpet är jättefint. Roligt att du hittade terrinen du sökte - ibland gör man fynd till och med hemma! ;-)

Ha en bra helg!
Kram Åse

Guldkant På Livet sa...

Välkommen hem igen! Borta bra men hemma bäst, så är det, finns inget ljuvligare än att komma hem igen...vilket vackert skåp och innehållet!! Och tänk, de bästa fynden gör man hemma hos sig själv: ) Mari.

Under en vind sa...

Välkommen hem igen!!! Vad skönt ni verkar ha haft det!

Ditt skåp är sååå fint! hade man bara haft ett ännu större hus så hade jag köpt ännu fler vita skåp....gillar det verkligen....

Tack för kommentaren om gästtoaletten, den finns inte med i tidigare inlägg, men mer bilder kommer säkert framöver....Jag har svårt med bloggtiden just nu, försöker göra egna inlägg hyfsat ofta för det går ganska snabbt, men att hinna runt och kommentera blir det bara då och då....

Ha en underbart skön lördagskväll! Kramar!

tess sa...

Hej Vännen!
Roligt att du är tillbaka,så skönt att resa bort en stund och bara lata sig tyvärr kommer vardagen för fort när man kommer hem.
Fint skåp du hade.

Ha en bra vecka.

Kramis Tess

En inredoholic sa...

Vilket fantastiskt skåp! Måste ta en tur till er snart. Ha en bra vecka. Kram Jannice