lördag 25 oktober 2008

Massor av jobb...

Det händer titt som tätt att någon kund kommer in i butiken och tittar sig omkring och säger "Jaha, vad gör du annars då?" (måste då tillägga att butiken här hemma bara är öppen torsdag-lördag). Mitt svar då brukar bli: "Förutom att jobba 50-60 timmar i veckan, har två barn, en man som reser mycket, denna stora gård - tja, inte så mycket mer." Folk "ser" helt enkelt inte webbutiken och inser definitivt inte hur mycket tid och kraft den verkligen tar.

Därför kändes det extra varmt i hjärtat när jag läste Hemolycka-Mias inlägg i början på veckan där hon tillägnade ett helt inlägg till oss och några andra kollegor i branschen, där hon bl a uppskattade vår höga servicenivå - tack Mia!!

Just nu är vi inne i en otroligt intensiv period; julen skall vara klar i butiken tills på torsdag och vi har fortfarande 4-5 pallar med varor som inte är uppackade ännu så jag sitter just nu med en kopp te och laddar inför helgens arbete som verkligen blir hela helgen. I eftermiddag kommer dessutom ett blogg-gäng på besök och det ska bli så roligt att få "riktiga" ansikten på er!!

Ha en skön helg allesammans!
kram Therese

4 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Roligt att du uppskattade inlägget!

Ja, ibland blir man förvånad över hur folk tänker.. En kompis som var hemma med sin nyfödda bebis fick frågan av en manlig kompis vad hon gjorde hela dagarna..! Ja, jösses..

kram

Jema Rose sa...

TACK för din kommentar..! Ja..."det är mycket nu"...saker som stjäl min positiva energi, så bloggen & jag får vila ett tag nu, tills det ordnat upp sig..!Jag ska ringa Vårdcentralen på Måndag, misstänker att jag har fel på sköldkörteln nämligen...

STOR kram från Jenny

<3

Lockas lilla längtan sa...

Oj, ja det låter som fritiden är dyrbar för dig. Det låter inte som det finns så mycket av den varan.
Lycka till med all upp packning!

Kram Veronica

Guldkant På Livet sa...

Vilka bedårande julälgar!!! Hörde om bloggänget som besökte dig & din mysiga butik, kul! Mari.