måndag 1 december 2008

Ett glas på nya verandan...

Måndag kväll och det är faktiskt lugn och ro här i huset. Barnen är på sin ju-jutsiträning och pappan i huset är hemma så då är den han som kör och då passar mamman på att drick vin på nya verandan! Inga bilder till er dock, min lediga dag är först på onsdag så då kan det bli lite bilder i dagsljus, den gör sig så mycket bättre på bild då!!

I och med att verandan är färdig så börjar resten av halva huset blir "färdigt", det har varit en hel del möbler "på väg" som bara stått i vägen + att vi har huserat lite av min brors möbler som han ärvt efter farmor, de sätts liksom inte ute i stallet hur som helst.

I morgon skall både jag och Filippa in till Malmö, vi skall besöka en tandspecialist, jag skall få tandställning igen och så skall vi se vad han kan göra åt Flippens demineraliserad 6-årständer, jag hoppas så att vi slipper dra ut dem. Sen blir det en tur till damen absoluta favvoaffär, mammas plånboks skräck - Build a Bear och en mysig fika innan det bär tillbaks till skolan och kontoret.

Ha en skön kväll allesammans!
kram Therese

5 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej Therese!

Tusen tack för din kommentar och sjävklart får du "kopiera" min idé med glaslyktor av små glas och gamla boksidor :)

Jag fattar inte men jag har missat att du hade en blogg (!) så nu har jag kollat igenom hela bloggen haha..du visar en massa vackert och det är så himla kul att se att du blandar in bilder på ert hus. Det senaste med verandan ser såå mysigt ut!

Eller "senaste" hihi du har hunnit göra ett nytt inlägg medan jag har suttit och njutit ;)

Kraaaam
Mia

Millas hem sa...

Hej!
Fin bilden är!
Håller med...svårt annars att få fina bilder, det mörknar ju så snabbt!
Kram C

Sara sa...

Uj uj, det lät farligt dyrt. Tur Elsa är så liten fortfarande... Får väl komma ner och shoppa hos dig igen snart så du kan få lite mer i plånboken efter den turen ;)

Västbacken sa...

Fin bild :)
/Lotta

Under en vind sa...

Så fin verandan ser ut!! Där får ni många sköna stunder!

Kram!