söndag 21 december 2008

Ännu en omskakande morgon

I morse vaknade jag kl 7 av att jag hörde steg ute på gårdsplanen, Stitch började gny ute i hallen - det kändes lite obehagligt, var mitt inne i en dröm så det tog någon minut innan jag var klar. Stitch fortsatte gny men jag hörde inget mer men jag gick upp för att släppa ut honom och för att "kolla läget". Läget var det att det stod 4 polisbilar och 6 poliser vid vår infart. Hjälp!! Jag flög in och fick på mig lite kläder och fick snabbt läget förklarat för mig: inbrott i en lastbild en bit bort och spårhunden tappade spåret vid, ja just det - Fridas gård!
Allt blev genomsökt; tomt (ca 7500 kvm), stallar, loge, uthus - allt genomgicks utan att någon hittades, tack och lov. Efter ca 20 minuter var det klart och de var iväg igen. Fick också klart för mig att det varit en polis som var inne och smugit på gårdsplanen när jag vaknade, vilket kändes bra mycket bättre såhär i efterhand.

Och Victor, förtvivlad över att han ännu en gång på samma vecka, sovit sig igenom ett drama och inte fått "vara rädd", blev mycket nöjd när poliserna kom tillbaka vid lunchtid och satte på sirenerna en snutt för honom.

Så, nu hoppas jag på en lugn och fin julvecka. Alla lås överallt är dubbelcheckade, alla autolampor är ok och tänds när det ska och räkningen till Securitas är definitivt betald!

Kram Therese

6 kommentarer:

Jema Rose sa...

Sånt där är SÅ obehagligt..!

Önskar er en fin & lugn Jul!

Kram, Jenny

<3

Hem och Lycka sa...

Men fy vad otäckt! Skönt att det var poliser som smög omkring i alla fall..

kram

Anonym sa...

*~*~*~*Merry Christmas*~*~*~*
enjoy the holiday hugs from Tanja

Guldkant På Livet sa...

Men vilken dramtiskt vecka, tur att allt gick bra !!! GOD JUL!!! Mari.

Viveka i Bläckhornet sa...

Men usch så ruggig upplevelse. Tänk om tjuvarna dessutom hade sprungit runt er gård.
Så roligt att få läsa om tjejen bakom Fridas gård. Surfade runt och hittade dig via en tysk bloggare :o
Visste inte att du hade en egen blogg. Vi har ju pratats vid några gånger vid olika beställningar :)
Nu har jag lagt in dig bland favoriter så jag inte tappar dig :)

Önskar dig en riktigt fin julhelg

Kram Viveka Lind Palmebjörk

Under en vind sa...

Hej där och god fortsättning på den sköna julen!

Stort tack för den fina presenten jag fick som en julklapp på posten! Så glad jag blev! Vill att du ska veta att det verkligen uppskattades! Har redan tänt dem flera gånger!♥

Här har vi haft sköna juldagar och så fortsätter vi...jag ska vara ledig i nästan två veckor till...så skönt och välbehövligt!

Ha det gott, kramar!