onsdag 1 april 2009

Tyck till och vinn ett presentkort på 200 kr!

Idag behöver jag er hjälp!!

Jag har senaste tiden känt att de olika kategorierna på hemsidan har blivit ganska stora med många produkter. Har länge funderat på att göra underkategorier och äntligen gjort något åt det. 

Det jag skulle behöva er input med är vad ni som användare tycker om detta!! Jag har idag justerat kategorin Textilier och vill således veta vad ni tycker om en sådan förändring. Är det för många klick för att komma till produkterna? Känns det mer överskådligt? Är det något som påverkar ditt köpbeteende? Jag är väldigt tacksam för era synpunkter!!

Ni som lämnar en kommentar är med i utlottningen om ett presentkort på 200 kr som ni kan använda i webbutiken!

Ha en bra dag!
kram Therese

27 kommentarer:

Maggan sa...

Min spontana reaktion är att jag gillar det! Det är lättare att hitta om man letar efter tex just gardiner.
Jag brukar alltid titta igenom alla kategorier när jag väl är "på plats", så det kommer jag fortsätta göra även med underrubriker, men OM jag specifikt letar efter något, blir det lättare att se om det finns nu.

Tack förresten för en underbar butik och en underbar blogg! Läser regelbundet även om jag är dålig på att kommentera.

mvh

Solsjö - Under en vind sa...

Det ser verkligen bra ut! tror att det underlättar när man letar efter nåt speciellt! Men jag brukar plöja varje kategori för att inte missa nåt....fniss....

Hoppas att allt är bra med dig! Här är underbar sol och varmt! Typiskt att sonen har feber så vi får hålla oss inne det mesta...

Ha det gott, kram!

Frusvea sa...

Jättebra med underkategorier! Men när man tex går in på textilier - plädar så borde man kunna klicka tillbaks istället för att gå in till vänster och välja underkategori igen. Oj så rörigt det blev ;) Hoppas du förstod vad jag menade ;)
Jag har haft förmånen att varit i din fysiska butik så jag ser alla dom härliga varorna framför mig !
Önskar en trevlig vecka :)

Åsa sa...

Hej Therese!
Är relativt ny på din sida men har både länkat till dig på min blogg & fått kommentarer om er mysiga butik av "följare". Både jag & några "följare" har handlat av er och tycker att sidan är jättefin & enkelt manövrerad, undermapparna är absolut ett steg i rätt riktning :)
Mvh Åsa

Hem och Lycka sa...

Jag tycker det är jättebra, det blir lättare att hitta om man letar efter nåt specifikt.

kram

Unknown sa...

Hej

Jag tycker att det blev jätte bra.
Man ser lätt vad det är man letar efter.
När jag har hittat vad jag skulle köpa så ser jag alltid över det andra sortimentet.

Hoppas allt är bra med er.
Här har vi strålande solsken och 10grader i skuggan.
Jag kan säga att det är rekord.

Ha en bra dag
Kram

Nilla sa...

Det är mycket bättre! Enkelt och tydligt och lättare att hitta det man söker. Nu innehåller butik så mycket att det lätt blir oöverskådligt annars! Detta uppväger helt klart de extra klickningarna.

Kram Nilla

Eva Angel sa...

Hej!
Det gör det betydligt lättare att hitta direkt vad man söker efter. Det ger en bättre översikt och det tycker jag om :-)!

Fortsätt gärna likadant på andra kategorier.

Ha det så bra och tack för ditt alltid så vänliga och urgulliga bemötande i butiken!

Kram Eva

Sara sa...

Jajemen, jag gillar det skarpt! Det är så mycket lättare att hitta mer exakt och tycker definitivt att du ska satsa på det. Det är nog bättre med färre huvudrubriker och så underrubriker tex: ljus och belysning är huvudrubrik, och så under där delar du upp i lyktor, ljusstakar, doftljus osv. Det skulle bli enklare tror jag. Hoppas det kan hjälpa. Ha det bra, många kramar Sara ♥

Ingrid sa...

Det är svårt det där, jag brukar tycka att underkategorier blir för bökigt och ofta inte kolla igenom allt. Sitter man däremot på modem så blir det ju mer lättladdat, men för mig är det dock den enda fördelen.

~Livet i byn

Jenny Oak Fae sa...

Jag ser det enbart som något positivt med underkategorierna..! Underlättar väldigt mycket när man ska handla, och letar efter något specifikt...

Ha det GOTT!

KRAM, Jenny

<3

Anonym sa...

Tycker det funkar jättebra och gör att det blir mer överskådligt.
Tänkte bara på att det vore bra med en tillbaka knapp när man är inne på en kategori te x. plädar, för att snabbt komma tillbaka.
Tack för en underbar blogg och en härlig webbutik.
Kram Lena

Gry sa...

Tycker det funkar väldigt bra som du har det nu, alltså innan. Men som någon sa, så är det kanske enklare om du letar efter någonting specifikt. Verkar dock som de allra flesta vill ha underkategorier, så kör på det ;-)

PST! oerhört avundssjuk på Stoff & Stil...

PST 2! KUL att du har fått så stort sortement i din affär. Lycka till i fortsättningen ;-)
Själv har jag snöat in på annan stil (eller brist på...), men tycker ändå stilen du representerar är jättefin. Är så himla velig... HELP!!

Kram Gry

Lantligt i stan sa...

Har varit inne i webbutiken och testat. Jag tycker inte det är för många klick för att komma fram till produkten, tvärtom blev det mer överskådligt med underkategorierna. Det påverkar inte mitt köpbeteende negativt! Webbutiken är helt i min smak med fina produkter och att sidan uppdateras ofta. Inga svårigheter att klicka sig fram till den vara man önskar se.
Kram Anki

Vit som snö sa...

Väldigt bra! Det underlättar ju väldigt om du är på jakt efter något speciellt och letar i flera nätbutiker. Överskådligt och bra! Fast det är viktigt att det finns en nyheter-flik också så man kan passa på o kika på nyheterna förutom det speciella man letade när man ändå är inne....
Måste passa på att berömma din otroligt fina butik o underbara blogg också!
Kram Cilla

Gunilla K sa...

Hej hej!!

Jag tycker att det är perfekt med underkategorier. Det blir så smidigt och överskådligt och lätta att hitta det man söker!! Plus det som man helt plötsligt inser att man nog behöver!!

Alltid lika trevligt att besöka butiken - man får alltid det bästa bemötande man kan tänka sig!! Detta även via mail och webbutiken!!

Din blogg går inte av för hackor den heller - följs noga :=)

Med vänlig hälsning
Gunilla (Billinge)

Backstitch sa...

Nu skall jag tycka till.
Jag tycker att det blev riktigt bra med underkategorier. Du har så massor med produkter til salu att det är enklare att se på dem i mindre grupper. Och så var det även enkelt att komma till underrubriken.
Vilken vacker blogg och butik du har.
Kram Moster

Malin - I min trädgård sa...

Hejsan!

Jag tycker oftast inte om när det blir "för många klick" som du skriver, men i och med att underrubrikerna dyker upp så fort muspilen är över rubriken så tycker jag inte att det stör. Jag t.o.m. föredrar det när det är som i detta fall - ganska många produkter under varje rubrik/underrubrik. Däremot gillar jag det inte när man sedan klickarpå underrubriken och så är det två kuddfodral, och under nästa är det bara en produkt, t.ex. Men på din sida tycker jag det är en riktigt bra lösning. Känns snyggt och lättöverskådligt, men så är ju faktiskt hela din nätbutik tycker jag. En snygg, enkel layout. Bra jobbat, helt enkelt!

Kram M

Anonym sa...

Hej
Jag tycker att det är jättebra som det är nu. Hoppas på tur.
Glad Påsk
Lisette Carlsson

Anonym sa...

Hej, jag instämmer med de som kommenterat här och föreslår även en kategori med varumärken. På så sätt kan man få upp alla produkter av en leverantör som man kanske är särskilt intresserad av. Var på utflykt i lördags och besökte din underbara butik med en väninna, tack än en gång för att du reserveratJeanne D´arc nr2 till mig. Vi är båda jättenöjda med våra inköp. Madeleine

Solsjö - Under en vind sa...

Kikar inom igen för att önska dig en riktigt mysig påskhelg! Kramar!

Nygammalt sa...

Hej Therese!
Tycker att underkategorierna fungerar utmärkt. Då slipper man skanna igenon allting utan kan hitta en specefik sak enkelt.

Er butik är superfin och jag har varit jättenöjd när jag har handlat hos er. Jättebra service, fortsätt så =)

Kram.

Malin Ringvall sa...

Tycker att det är en mycket god idé. Det blir lättare att hitta det man letar efter & jag tror att det skulle göra mycket för sidans utseende (då allt annat är så vackert ;)), kan lätt bli rörigt med för mycket "på en gång" synliga alternativ.

MVH Malin

Tankar tar tid sa...

Jag tycker att det är bra ... mer överskådligt och lättare att hitta.
Det kan bli ganska jobbigt att sitta och scrolla sida upp och sida ned om det är mycket saker på varje sida.
Det är betydligt bättre med underkategorier så att man kommer direkt till det man är intresserad av.

Ska till Skåne i påsk och kommer ev att besöka din fina butik igen.

Kramar Christina

Ellinor sa...

Jag har precis hittat hit, via din fantastiska butik. Men det är klart att underkategorier självklart skulle göra en sida mer lättnavigerad :)
Lycka till.
Kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Therese!

För det första ska jag säga att jag nu lägger in dig på blogger så jag inte missar dina inlägg, om det är okej?

Sen som jag sa i telefon idag - Fridas är en favorit. Bra uppdatering av varor och bilder,bra priser,lätt att hitta olika produkter.Mycket bättre med underprodukter som ni gjort nu. Snabbare att hitta det man är ute efter. När man tittar bland andra webbutiker kan man fort tröttna när det blir lite för oöverskådligt.
Ni vet väl vid det laget att jag är inne varje dag hos er...

Kramar till er

Viveka

Fias Drömmar sa...

Hej..
Jättefin blogg!!!
Ska kika in i butiken nu hihih

Fia