onsdag 28 april 2010

Nya pellisbebisar



I söndags hade Filippa sitt efterlängtade kala.., förlåt, PARTY, på Build-a-Bear!! Hon fick bjuda in 6 kompisar och en av flickornas mamma är min goa vän Sophie. Sophie kom och överraskade mig med ett helt flak med pelargonbebisar; Dr Westerlund, Stellar Cathay, P Polycephalum och några Mårbacka fanns bl a i samlingen. Jag har hållit mig till klassiska Mårbacka i alla år så nu skall det bli mycket spännande och se vad alla de här växt upp till och vad de får för blommor!!



Jag är inne på 3:e veckan med sjuk son; denna gången är det kräkningar som står på listan. Mycoplasman och feber blev vi nog av med i förra veckan. Med sonen utslagen på soffan skall jag nu ta hand om mina nya bebisar och placera ut dem på verandan!

Ha en bra dag alla!
kram Therese

6 kommentarer:

Eva sa...

Usch, fy vad det är jobbigt när barnen blir sjuka hela tiden. Det är precis som om dom inte har någon motståndskraft kvar så fort dom får en baskilusk.

Du har ju dock turen att inte ha så långt till jobbet :) sa hon avundsjukt...

Snart, snart kommer jag och hälsar på och butiken.

Kram Eva

Shabbycharm sa...

Så tråkit med din son..hoppast han kryar på seg snart..Og Pelargoniar elskar jeg,vet inte hur manga som fins her i huset i div storleker.Ventar bare på varmen og solen nu ♥Ha en trevlig dag ☺
Kram Bella

Malin - I min trädgård sa...

Vad roligt med lite nya pelargonsticklingar! Vilken go vän :-).

Usch vad trist det är med alla sjukdomar. Vi har också haft en väldigt tuff säsong med mycket sjukdomar. De tär ju så jobbigt när de små är sjuka.

Krya på er!

Kram M

Drömmar & Verklighet sa...

ååh, va härligt med ett helt flak!! Vilket lyx!!

Tycker att man hör överallt att det är väldigt mycket vab på barnen. Vi har oxå haft otur sen i höstas. Vab var och varannan ve har det kännt som. Super trist!!

HOppas han kryar på sig och att dina andra små bebisar växer sig stora och stolta!

Trevlig kväll,
Cecilia

Mys och hemtrevnad sa...

Lämna krya på dig hälsningar till sonen. Vad spännande att få se hur det blir med pelargonerna. Den blomman gillar jag! Ha en skön kväll. Kram semlan

Huset vid ån sa...

Hoppas att din lille son piggnar till snart, det är alltid jobbigt när dom små är sjuka.....Vad roligt o spännande med pelargonbebisar...Lycka till! Kramis Therese