tisdag 27 juli 2010

Min assistentIdag har jag klättrat runt i våra möbler i salen... Jag har fotograferat stolsfodral och i ett försök att få ett helt vitt "golv", satte jag upp stolen på soffbordet och sen var jag tvungen att stå på armstödet på fåtöljen med en fot på bordet för att hålla balansen. Fröken Sally uppmärksammade detta då det för övrigt var ganska tyst i huset och la sig först lite diskret på bordet nedanför stolen. Och vips, i ett byte av stolsfodral var hon uppe i händelsernas centrum själv...;)!!

Som ni kanske förstår är detta en dam som på fullt allvar tror att jordens axel kretsar runt just henne. Tur att inte alla våra katter tror det i alla fall!!

Ha en skön dag!

Kram Therese

7 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej Therese!
Stolen är ju jätte fin!
Sally ser ut också att "Du ser väl att jag ligger här" :)
Har det bra!
Kram Sirpa

Anonym sa...

Hej,vad fin stol och sött katt du har älskar din blogg,och handlar ofta från butiken.
Nyss köpte jag en kaffeburk i keramik sååå fin.

Lantligt i smultronbacken sa...

Hihihi, jag har tre katter och de verkar tro att de är de enda i världen för oss. ALLA ska vara i centrum och sitta i knä, ibland har man tre i knät och då börjar de klättra upp mot halsen istället

Kram

Skogslyckan sa...

Det känns som om mina katter dras till kameran. Det slår aldrig fel att de skall emellan, så din goding är inte det minsta unik. Och visst är hon snygg där på stolen...
Kram Pia

Drömmar Verklighet sa...

Hihi...Vilken underbar katt både till sinne och till utseende. Vår katt är oxå en duktigt stolstjyv...så fort man lämnar stolen vid matbordet är Nala där och tittar stooorögt på allt godis som finns på bordet.
Katter är helt underbara. Och på tal om underbart är det jag som imorgon skall hämta mitt senaste köp från er..Spännande!
Kram kram
Cecilia

Le Petit Paradis sa...

Hon vet säkert att hon gör sig alldeles utmärkt på bild :), katter brukar veta det.

Kul att se att jag vann bokstäverna i utlottningen i juli. Du har väl min adress förmodar jag annars får du tjoa till på bloggen så mailar jag den.

Kram Nilla

Anna.S sa...

Vacker katt på en charmig stol :-)