måndag 9 augusti 2010

Full fart...Sista veckorna har gått i 110, massor att göra i butiken/kontoret, personalen på semester och som om det inte räckte fick jag ett ryck som har legat vilande sedan vi flyttade hit för 6 år sedan.

Något av de första vi sa när vi var här på visning av gården var "köksluckorna ska bytas". Det var ju ingen större grej men när omgrävning av dagvattensystemet, iordningställande av innergård, renovering av kontor och butik, omputsning av husfasad, isolering av golv, fönsterbyte, ja, listan är lååång av projekt som varit nödvändiga att prioriteras framför "lyxen" att byta luckor på ett egentligen väl fungerande kök.

Nåväl, efter att ha varit på 40-årsbrunch hos min svägerska härom helgen, fick jag bara nog efter att har sett deras nya, fina kök. Anders var inte svår att locka med till IKEA senare på eftermiddagen och lördagskvällen spenderades med luckor, låddämpare, nya gångjärn och lådsystem.

Nu återstår "bara" byte av diskbänk, ny vask och blandare samt ny kyl och frys.

Vi är väldigt nöjda så här långt och jag hoppas kyl och frys blir fixade i helgen, skall bara till Stockholm först på en lite större shoppingtur!!

Kram Therese

8 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej Therese!
Oj, hos er har det hänt saker! Låter roligt och hoppas vi får se snart slutresultatet!
Har det bra!
Kram Sirpa

Skogslyckan sa...

Det skall bli spännande att se ditt nya kök!
Kram Pia

Strandkullen sa...

åh nu vill jag se mer...spännande. Köket är ju husets kärna och man vill verkligen trivas där tycker jag. Vilket underbart projekt att ta tag i...kramis semlan

ela sa...

Det ska blir spännande att se köket. Jag tycker ju också alltid att man tänkte göra "bara" ... jå - och då blir det så mycket annat som måste fixas cokså.
Om du vill har lite inspiration vad om diskbänkar få du titta i min blogg som handlar om just diskbänkar.

Eva sa...

Önskar dig en härlig shoppinghelg!

Kram Eva

Sirpa sa...

Önskar dig en trevlig helg!
Kram Sirpa

Le Petit Paradis sa...

Åh, vad härligt. Lycka till med fixandet, ibland är det inte så mycket som behövs för att det skall hända massor!

Tusen tack dessutom för bostäverna jag vann i juli-utlottningen! De skall med ner till Skåne till helgen men tills dess pryder de ett "side board" i vardagsrummet här i sta'n.

Vi hann inte med någon mer tur ner till Fridas gård innan semester var slut men vi återkommer och då hör jag av mig!

kram Nilla

Ammi - House of Jammi sa...

Och så snyggt ert kök blev! Passar verkligen ihop med stilen på gården i stort. Tack för en trevlig lunch på Formex.