tisdag 11 januari 2011

Fixing kids...
Den här veckan är "fixing kids"; idag fick Filippa satt in sin tandställning, hon har just nu lite svårt att sova, det spänner och är ömt i stort sett hela munnen. Känner mycket med henne just nu, fick min senaste, stora reglering avslutat 1997...

På torsdag ska Victor har rör i öronen trots att han aldrig haft en öroninflammation. Läkarna menar att det är hans allergier som har framkallat detta.

Detta är egentligen nog för en vecka, jag försökte dock få en av katterna till veterinären igår då jag vill ha några sår undersökta. Hon tvärvägrade dock, fick in huvud och framben men vad hjälper det när det finns bakben som kan gå rakt ut till både höger och vänster när det skall till och in i kattburen??! Jag tror vi tar henne nästa vecka istället!!

Jag har lovat bilder från vårt "nya" kök, här en bild över porslinshon och vår fina blandare!!

Sov så gott!
Kram Therese

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hejsan!
Fin blogg, jag har precis hittat hit! Din fina gran gjorde så att jag kände att jag bara måste bli följare.. ;)
Kram Jenny (och en extra stöttningskram till en behövande mamma, jag vet hur det känns med barn med tandställningsbesvär...)

Drömmar och Verklighet sa...

Hoppas det blir bättre för dottern snart. Vet hur ont det gör i början :( Vilken otroligt fin kran/blandare du har. Kram Ann

Sara sa...

Uj uj, det var lite väl mycket, men kanske lika bra att ta allt på en gång ;) Hoppas alla mår bäst snart! Styrkekramar!

Fredde sa...

Vad snyggt det blev med diskho och speiellt framför ett fönster som vetter ut mot det gröna (ser bara vitt just nu).

Hoppas kattan mår bättre från såren..

Fredde