söndag 2 mars 2008

Bilder från butiken!

Ni är ju ganska många som aldrig har besökt butiken här på gården "live". Tänkte ni kanske var lite nyfikna på hur det ser ut!
Här nedan ett utsnitt ur en hylla, för övrigt samma som vi har i biblioteket och i vardagsrummet.
Detta arrangemang står precis framför kassan, mycket grå metaller och fattigmanssilver har vi...
...och här bild över "köksskåpet" som bor i ett supervackert litet nätt vitrinskåp som även har glas på sidorna.
Fick pysslat en hel del fina ägg, tycker jag, igår kväll. Filippa sov över hos en kompis så vi hade bara ett barn hemma och jag fick således lite tid "över"... Skall se om jag kan få till någon bra bild tills i morgon!

Ha en skön kväll!
kram Therese

7 kommentarer:

annaslantliv sa...

Jag skulle såå gärna vilja besöka er på riktgt. ni har så mycket fint på hemsidan jämt. Just nu väntar jag nästan ihjäl mig på tavlan... Spännande.

Kram Anna

Tidsmästarinnan sa...

vad kul att få kika in i "den verkliga" butiken också! (I nätbutiken springer jag in och kikar mest varje dag nästan!)hoppas man kan komma förbi någon gång på riktigt också :-)
Jättekul att du har börjat blogga tycker jag!
Glada hälsningar
S.

Det lantliga hemmet sa...

Sååå roligt att ni har börjat att blogga.. jag har bestämt mig, till sommaren ska jag komma ner till er och jag lovar att ni kommer att få slänga ut mig sååååå länge som jag kommer att vara hos er!! Roligt att vi får inblick i affären, skulle som sagt vilja ha allt hos er.. Lovar att komma tillbaka snart!

Soliga hälsningar Karolina

Majas mammelucker sa...

Hej Therese!!
Välkommen till bloggvärlden!!
Tänk detta har blivit som en ny värld har öppnet sig,man möter nya vänner som har samma intresse som än själv det är bara såå underbart..Vad mycket fint du visar..Jag och min syster har oxå en butik visst är det härligt med en egen butik ..men mycket jobb oxå..Titta gärna in till mig..
Hade gott!!Kram Maria

Millas hem sa...

Hej! Älskar bilderna du visar och tycker att det är så bra att avståndet från mig till din butik är relativt kort så att jag kan besöka den!:)
Kram Camilla

Fridas gård sa...

Tack alla för ert välkomnande av mig till bloggvärlden! Det är så kul...! Ja, det är liksom ingen "5-minuters-titt-affär" vi har... Väldigt många kan stanna både en timme och ibland mer. Om ni är bloggar som kommer till butiken, snälla, ge er gärna till känna!
Majas mammelucker - skall försöka ta mig till din butik eller du kanske kan ge mig länken??!
kram Therese

Anonym sa...

Ja, jag kan bara hålla med att det är jättefina bilder & roligt att se lite förslag på hur man kan göra. Själv bor jag i Dalarna så jag har ju en bit till affären men vad har man postförskott till?:-) Älskar att hämta ut dom härliga paketen från Fridas g!!! Tack för en härlig hemsida & massa fina grejer. Och nu en blogg att läsa. Mvh Sofie