fredag 5 december 2008

Glöggkväll hos Annette!

Äntligen fick vi komma hem till Annette och Johnnys gård! Vi hade några nervpirrande veckor här i början på hösten när budgivningen pågick som bäst och där de till slut drog det längsta strået! I onsdags var vi bjudna på glöggkväll så Annette har haft bråda dagar att få julen på plats tills vi skulle komma. Besvikna blev vi i alla fall inte och jag tog några bilder som jag gärna vill dela med er!

Ovan den fina planschen med Madonnan och barnet vi hade i somras i butiken. Ramen tillhörde tidigare en spegel, som först målats vit och sedan har Annette duttat på grå färg som sedan torkats av lite lätt. Resultatet blev så rätt!!

Här en bild från köket. Mest från Fridas men jag måste påtala de fina kökshanddukarna (som jag naturligtvis också har här i köket!) från Ilva. Jättesöta med spets längs sidorna!!

Här den råa zinkskylten med "Enjoy Christmas" på dörren mellan köket och hallen.

Mer från Annette en annan dag, nu är det fredag kväll med mys i soffan!
Ha en skön helg allesammans!
kram Therese
5 kommentarer:

Jenny Monday sa...

Vad fint hon har det..!

: )

TREVLIG HELG!

Kram, Jenny

<3

Sara sa...

Jepp, det syns var hon jobbar ;) Jättefint, och bra bilder. Kram Sara

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men hej Therese!
Ja men oj så fint hon har det!!! Bilden och ramen tillsammans var absolut så rätt!

Dom där noterna hittade jag då jag surfade runt och sökte på "Carols" men vet du vad... Jenny, Jema Rose hittade dom också plus en massa andra vackra texter. Så besök henne och scrolla ner till du kommer till texterna så har du fler att välja mellan =)

KRAM Anita

Solsjö - Under en vind sa...

Vad fint de har det!

Mysigt att träffas och dricka glögg tillsammans!

ha det gott, kramar!

Anonym sa...

Hejsan.
Läste ditt inlägg om bildstölden.Så himla fräckt gjort! Jag har funderat på att man är ju egentligen oskyddad mot sådana tilltag, även om man nu skriver att de ska hänvisa till ursprunget.Man får bara hoppas på att andra har vett och etikett och visar respekt för andras arbete.
Jag uppskattar i allafall dina bilder och din blogg ,har även handlat en del av dig och är jättenöjd med allt.
hälsningar Susanne