söndag 28 december 2008

God fortsättning!

En riktigt god fortsättning till er alla - hoppas ni haft en riktigt skön jul!! 
Här har vi tagit det så lugnt som möjligt, behovet av att bara få vara hemma och dessutom ledig, ja, det behovet har varit stort för min egen del. Men, efter bara någon dag så kliar det i fingrarna; garderoben är röjd, tvättstugan likaså, högar med stryktvätt och mangeltvätt är avklarad - så skönt att kunna lulla runt med sånt i pyjamasen!! 
Vår julgransval i år blev lite tokigt; på tok för stor, tur att vi har ett stort rum att sätta den i!! När vi stod ute hos bonden och valde såg den rätt ok ut i förhållande till alla runt omkring, en annan sak blev det när den kom in. Dessutom blev det röda kulor på nedre del av granen, hade i ett svagt ögonblick lovat Filippa förra året att "Nästa år får du ha röda kulor i granen". Vår dotter har ett hästminne kan jag lova!! Enda frizonen blev upptill, barnen nådde helt enkelt inte så högt upp!! 
Så, jag har njutit från min fåtölj i salen av årets julgran men således bara tittat högst upp. Nästa år skall vi hugga julgran första advent istället för 4:e, då skall det förhoppningsvis finnas en med lite bättre proportioner till oss!

Må så gott!
kram Therese

3 kommentarer:

Villa Hemma sa...

Tjena
Vi kan väl ses på halva vägen istället. Jag kan ta med fika *asg*

kram

Veronica sa...

Det är SÅ skönt att såsa runt i pyamas halva dagen! *Fniss!*

Kanske lika bra att ni spanar ut en bra gran under kommande året... ;o)

Kram Veronica

Jenny Monday sa...

Tack detsamma!

: )

Jättefina bilder..!

Ja...visst är Barometer-lamporna fina, får nog bli en silvrig vid nästa IKEA-besök, väntar bara på mitt presentkort först...

Önskar dig en fin ny vecka!

KRAM, Jenny

***************