söndag 17 maj 2009

5 år på Fridas gård...

Idag är det precis 5 år sedan vi flyttade in här på Fridas gård och i kväll lyxade vi till det ordentligt - hämtpizza och vin efter en heldag i trädgården!! När vi kom hem från semestern i veckan efter 11 dagar i Spanien, såg det ut som om någon låst dörrarna och lämnat stället en månad eller så. Himmel, med ogräs det kommit under tiden!! Nu ser det åtminstone ut som om någon bor här...;)!!

Känns som om effektiviteten själv har varit i farten; har bekantat mig med min nya kamera!! Har känt mig lite begränsad på närbildsfronten så nu har jag fått förstärkning i form av RIKTIG kamera med RIKTIGT objektiv. Min käre make, som är familjens inköpare av tekniska prylar verkar har gjort ett korrekt val, denna gång också!!
Igår var jag iväg på mina egna "inköp". Anders blev blixtinkallad som caddy till en av sina golfkillar som han tränar i mental träning, så jag smet iväg med barnen på liten loppisrunda. De är rätt lättmutade och följde glatt med så att Skatan af Haglösa kunde få samlat in lite mer blänk. Förutom lite gamla nysilverfat i olika storlekar, som jag aldrig kan få nog av, hittade jag en massa gamla, ursöta kaffekoppar som bums åkte in under några glasklockor tillsammans med lite murgröna, en annan last jag har!!

Bebisuppdatering: det blev 4 ungar - 3 grå och svart-randiga och en mer svart-brun som Sally är!!

Ha en skön söndagskväll!
kram Therese

6 kommentarer:

Jema Rose sa...

Fina bilder, kul med ny kamera!

: )

Önskar dig en fin ny vecka..!

KRAM, Jenny

Helena sa...

Hej! Å vad roligt med ny kamera!!! och loppis! Fina bilder du visar! Ha en härlig måndag! Kram Helena

Viveka i Bläckhornet sa...

Tänk vad härligt med en sån kamera!

gjorde själv en loppisrunda i helgen med lite fynd. Det är så skönt att kunna vara i farten igen. Men jag har fortfarande väldig värk när kvällen kommer...borde väl egentligen ta det lugnare.

Ha en go dag vännen

Kram Viveka

Villa Hemmet sa...

Grattis grattis.

Nyfiken på loppisen :)

kram

Beas barnslikheter sa...

Grattis, grattis! För mig är du "urmodern" till alla webbutiker som nu finns i tjugo på dussinet. :-D

Här har jag också njutit av en ny kamera. Härligt! Det ser ut att bli finfina bilder med din.

Och..kan man fynda glasklockor på loppisar? Det har jag alltid drömt om att göra, men aldrig gjort!

Ha en toppensöndag!

Kram Bea

Beatrice Liber sa...

Hej!
Har en fråga när de vita askarna med hjärta åter kommer till butiken! Är såå sugen på och köpa dem och väntar så innerligt på dem!