fredag 15 maj 2009

...och så kom bebisarna!!

Igår kväll var vi med om ett fantastiskt skådespel - Fröken Sally födde nämligen sina ungar!! Tidigt på kvällen var hon väldigt angelägen om att få gosa med Victor och mig när han skulle sova, hon ville ligga precis mellan oss, uppe vid ansiktet (och Victor och jag ligger redan tätt i det läget)!! Senare gick jag ut i växthuset med ett glas vin, tände ljus och satte mig och pratade med en väninna men det gick inte så bra - Sally var hela tiden runt mig och jamade och jamade. Till slut gick vi in och jag fick snabbt ihop en kartong som vi fyllde med handdukar och örngott som hon villigt kröp in i och började spinna högt. Efter ett tag gick jag och la mig men snabbt som ett skott var hon efter mig och då gick vattnet. Full fart ut med henne i köket där hon satte sig och krysta och mellan varven flämtade hon högljutt.
Sedan tittade hon på mig och jamade igen och gick in och la sig längst in i Filippas garderob och vid 23-tiden igår började ungarna dimpa ut. Vad vi kan se så här långt så är de 3 eller 4 ungar, randiga i svart och grått. 
Under tiden som vi just varit på semester så har Ulrika och Anki varit stand by-barnmorskor och sett efter vår havande katt. De var mycket lättade att vi hann komma hem först så de slapp ansvaret men marginalen var knapp, typ 36 timmar...;)!!

Jag har inte kunnat ta några bilder på underverken då de ligger så otillgängligt i garderoben just nu så ni får hålla tillgodo med lite nya varor istället!

Njut av dagen!
kram Therese

3 kommentarer:

Hulda sa...

SÅ koselig med kattunger. :) De er nok søte. Likte veldig godt den glassklokken du viser her. Dekorativ. :)

Jenny Monday sa...

GRATTIS till "tillökningen" då..!

; )

Jättefina nya varor du har tagit hem!

KRAM & ha en fin och solig helg!

/Jenny

Viveka i Bläckhornet sa...

Men åhhhh vad mysigt med kattungar. Jag har växt upp med katter när jag var liten. Men när jag var 12 blev jag allergisk. Saknar att inte få gosa med dem.

Kramar Viveka