söndag 4 oktober 2009

Blommigt på lagret

Just nu har vi det väldigt blommigt på vårt lager!
Efter några leveranser från ett par olika leverantörer är det blommiga varor nästa överallt!! Som det kan slumpa sig även om vi har styrt upp dem med leveransveckor, så, ojsan, där kom visst en restleverans eller en leverans som visst var någon vecka för tidig...
Det här är nog bara en reaktion på alla julvaror som är på väg in också, i veckan är det bara jul som gäller här!!
Jag måste bara få säga tusen tack för alla vänliga och omtänksamma kommentarer ni lagt om min Borelia i förrförra inlägget, det värmer ska ni veta!!
Ouups, jag trodde jag skulle få en lååång mysig morgon här vi köksbordet och i lugn och ro sitta och gå igenom en massa bloggar när familjen låg och sov. Det blev lite sent igår då vi hade ett par goda vänner över på "pizzakväll" med deras små killar. Men här står plötsligt Victor som eg borde sova åtminstone 2 timmar till...!! Ja ja, det är bara och sätta igång och slå in dagens födelsedagspresenter till eftermiddagens kalas!!

Njut av dagen!
kram Therese

9 kommentarer:

Hulda sa...

Så herlige bilder du viser av greengate serviser. Syns også det ble veldig fint med det bordet i biblioteket. Virkelig et vakkert bord.

Hemma på Landet sa...

Så mycket vackert du har fått in.
Kram Stina

Beas barnslikheter sa...

Är det blommigt som gäller nu? Fint, men jag blir lite förvånad att det kommer som höstkollektioner och inte som till våren.

Det ska bli kul att se vad som kommer till jul faktiskt.

zinkbaljan sa...

Vilka vackra härliga grejer du visar!!!

Kraaaaam

Viola sa...

Nämen har du råkat ut för denna plåga..var ett tag sedan sist, hur har du det annars..härliga vackra saker du fått in, ska ta mig en titt i butiken..här är full fart, vi har köpt en gammal 1700-tals gård några mil utanför Norrköping så det kommer att bli gårdsbutik även här framöver, ha det gott, kram VIOLA

Eva sa...

Önskar dig och de dina en superskön helg!
Kram Eva

catthie sa...

Åh så vackra bilder - blommorna är så vackra detaljer. allt gott till dig/Catthie

Hemma på Landet sa...

Haha..Jaa, det är ju inte lätt att hänga med dagens ungdom. Själv tycker man ju att saker och ting inte borde vara så mycket mer annorlunda nu.
Men man är väl gammal...antagligen.:-) Kram Stina

Luiza sa...

Hej, Therese!
Var och hämtade mitt paket, som kommit ifrån er, idag. Och gissa om jag ska mysa...
Kommer göra ett inlägg om sakerna i framtiden.
Det är andra gången jag beställer av er, och jag tycker så himla mycket om sakerna. Speciellt dina personliga små hälsningar på fakturan, skrivna med bläck. Då vet man att ditt tack, kommer direkt från hjärtat.¨
Har lagt dig som en länk hos mig, så att andra också hittar hit.

Stora, varma Kramen/
Luiza