torsdag 29 oktober 2009

Kopplar av...

Hej på er!

Just nu sitter jag ner i min favvisfåtölj och njuter av lugnet. Victor ligger härintill mig på soffan och sover. Vi är nu inne på 2:a omgången maginfluensa för hans del inom loppet av en vecka eller vad det nu är för något han har. Han började kräkas förra torsdag natt och i söndags kväll när Anders åkte till Tyskland var han fortfarande igång. Först igår kunde jag lämna honom på fritis igen men i morse kl 5.30 började han om igen, eller fortsatte...

Eg är det inte något problem när barnen är sjuka, jag kan jobba lite på kontoret, gå in och kolla dem, fixa lite uppackning och så vid köksbordet men denna gången var det inte lika lätt - JULEN i butiken skulle vara färdig till idag och det tar sin lilla stund och få in alla julvaror och få till lite stämning... Tack och lov kom min mamma och hjälpte mig måndag - onsdag men så stressad jag har varit och orolig för Victors skull. Han är inte speciellt rund i hullet så ett vikttapp på 3 kg skojar vi inte riktigt bort...
Hur som helst, julstämning fick vi till, inte minst tack vara alla mammas fantastiska blomsterarrangemang. Bilderna jag tog i flygande fläng igår blev ingen hit så jag skall göra ett nytt försök i morgon åt er. Tills dess kommer här några bilder från vår "stora" hall som vi inte använder då Stitch har fått sin lägenhet där, ni skymtar barngrinden till höger. Det blir liksom för mycket med barn, 5 katter och dessutom en hund farandes runt i hela huset..;)!

Nåväl, tidigare i höstas fick hatthyllan sig en omgång av den vita penseln tillsammans med brädan över skoskåpet som tidigare var bruna.

Väskan fick jag inspiration till på Himlarums blogg och den är just nu utlånad till en Panduro Hobby-fotografering. Den har numera också en mysig virkad pläd i sig från HM. Här hänger också några hus från Walter & Co. För er som undrar; ny leverans av hus kommer till oss i nästa vecka!!

Nu skall jag ta min lilla dotter i hampan och gå och pyssla lite med henne!!

Njut av kvällen!
kram Therese5 kommentarer:

Hulda sa...

Håper dere blir friske igjen snart! Godt at du fikk moren din til å hjelpe deg i butikken. Det ser veldig stemningsfullt og fint ut på bildene dine. Vakkert pynta.

Hjärtan och linfrön sa...

Stackars lillen. Fy sjutton för magsjuka. Det är verkligen inget man vill ha under så lång tid =(

Vad roligt med jul i butiken! Jag får minsann ta mig en runda snart. Ska bli kul att se vad ni har för fint!

Hoppas han kryar på sig!

Kram Emma

Shabbycharm sa...

Hei igjen Frida, ush så dumt med pojken, hoppast han kryar på seg snart,inte roligt när barnen er sjuka, men dom kommer först av alt. va bra att du får inn fönster skydden , reservera två at meg och maila meg gjärna när dom kommer:=)
Ha en skön helg .
kram bella

Anonym sa...

Fy vad jobbigt när det börjar om hoppas han kryar på sig och att ditt jul blir klart.

Eva sa...

Jag blir alltid lite rädd när mina barn är sjuka.. Dom är så ömtåliga helt plötsligt och inte speciellt tuffa längre, jag oroar mig alltid i onödan. Men, det är ju inget skoj att behöva åka på en andra omgång av maginfluensa.

Har inte ni blivit smittade?

Krya på den lille pågen och ta hand er!


Kram Eva