tisdag 30 mars 2010

5 blev 4...I förra veckan fick jag till slut köra upp till veterinären en sista gång med katten Dutchess. När hon till slut inte ville äta varken rått kött eller tonfisk på burk, insåg vi att loppet var kört för henne.

I oktober hittade vi en knöl i hennes juver som vi opererade bort med en gång. För drygt en månad sedan hittade jag nya knölar och veterinären tyckte vi skulle ge henne en sista chans vilket så här i efterhand, inte var lönt. Vi hade hoppats på att hon skulle få en härligt vår och sommar i alla fall.

Nu har vi "bara" fyra katter kvar och antalet skall inte blir fler. Filippa tog snabbt chansen och sa till Anders "Pappa, ska vi inte ta och skaffa en katt till, mamma verkar ju så ledsen över Dutchess"...

På bilden ovan är det dock Tigern som ligger i Victors knä, denna hopplösa kelgris som likt en radar pejlar in vem som är tillgänglig för kel just för stunden...;)!

Nu har visst Tigern spanat in mig..;)!

kram Therese

3 kommentarer:

Interiörboden sa...

Hej!!

Jag vill önska dig en GLAD PÅSK!!
Hoppas att du får en jätte fin helg, med mycket god mat och mycket, mycket påskgodis :)

Kram Sandra/Interiörboden

Kristall & Pynt sa...

Hej!
Vill önska dig en riktigt Glad Påsk.
Kram Sofia

Madicken sa...

Hej!

Ohh, idag kan det äntligen bli dags för min första tur till Fridas gård!!!! Får fjäska lite extra för maken tror jag! ;O)

Vi ska på konstrunda i Ystadtrakten och då tänkte vi ta den absoluta genvägen via Trelleborg/Haglösa! ;O)

Jättekramen!