torsdag 28 februari 2008

Välkommen in i vårt bibliotek!

Här är vårt lilla bibliotek med alla våra böcker, läs Anders böcker. Bakom mig finns en inbyggd hylla med 4 rejäla bokhyllor, där finns inte en ena av mina böcker, möjligtvis att min kurslitteratur från tiden jag läste till marknadsekonom, kan platsa i den... Här är i alla fall en av två Ektorp-fåtöljer med stora puffen framför att slänga upp fötterna på!
Här är då "min" bokhylla med mer skönlitterära verk, efter studietiden så är det precis som om att det bara är den typen av böcker som slinker ner hos mig..;)! Hyllan är från en av våra möbelleverantörer som blev vattenskadad på väg till en kund. Leverantören undrade om jag hade möjlighet att bränna upp den någonstans... Vad gör en liten vattenskada i ett shabby-hem???!
Nyligen kompletterade vi med en ordentlig läslampa från IKEA, jag föll direkt för den så Filippa hade turen att få den mindre varianten på sitt rum...


Njut av dagen!
Kram Therese

13 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

hallå, var i butiken din och såg att du blivit med blogg, välkommen, det är härligt lite mäkligt varma vänskaper här i cybervärlden! vi hörs igen! nu ska jag in och kolla om det är suuuuuperdyrt med frakt av en stor madonna, jag gillar...mmmmmm.kram lotten

Fridas gård sa...

lottens vita och gröna - Tack, riktigt kul det här och nej, det är inte suuuperdyrt med frakten av stora Madonnan! kram t

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där och välkommen till blogvärlden! Vilket vackert biblotek för att inte tala om huset ert i inlägget under! Fick just butikens nyhetsbrev, så mycket vackert! Mari.

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Vad kul med en ny blogg, är själv ny med egen blogg. Vilket fint hus ni har. Nu skall jag titta in i butiken, gillar ochså madonnor.
Helene

Gry sa...

Hej och välkommen till bloggarnas värld! Fick nyss nyhetsbrevet och har kollat jättelänge, blev sugen på typ allt, fniss... Kul att du öppnat blogg!

Jag är väl inte direkt någon interiörblogger. Har dessutom sluten blogg. Skriver om allt som rör livet, även lite om interiör.

Kan jag få komma med ett litet tips? När du gör en länklista över andra bloggar, så klistra in länken under URL, skriv sedan namnet på bloggen i raden under, där det står "nytt namn på webbsidan". Då får du en snygg länk utan alla www, http med mera!

Lycka till med din blogg, och det ska bli kul att följa renoveringen av huset med byten av fönster och allt.

Kram

Gry sa...

Oj, ett tips till.. Ser att du har fått fel tid. Det är lätt att åtgärda. Under inställningar går du in under formatering. Där väljer du Stockholm som tidszon. Voila!

Kram igen

Betonggården sa...

Hej!
Hittade nyss hit och bara älskar er gård!! Underbart mysigt!
Ett eget bibliotek är "på gång" här med, inte riktigt aktuellt än, men förhoppningsvis snart.

Nu ska jag kolla in din shop igen - där fanns en hel del som hamnar på önskelistan!

Ska bli kul att följa din blogg och få lite (blir nog mycket) inspiration! :)

Hoppas du får en bra dag!

Julias vita drömmar sa...

Välkommen till bloggvärlden :) !

Ni har en mysig butik.

Så vackra bilder!

Kram/Julia

Anonym sa...

Hej!
Kul att du har startat en blogg.
Handlade just av dig och fick hem mitt paket igår. Såå nöjd. Smidigt välpackat och snabbt! Älskar att handla så!
Kommer handla mer av dig. Ska redan in nu och kolla igen...
Ha en skön helg!

Bitte sa...

Hej ! Vad trevligt, och vilket vackert hus.Annars är det vi som brukar smyga in hos dig. Fick nyhetsbrevet och var inne och smög bland påsksakerna . Älskar påsk med hönor och tuppar.Måste tillbaka nu så jag inte missar något. Kram /Bitte

Anna dreamhome sa...

Hej!
Kul med en ny blogg!! och ännu roligare att du har butik, jag bara måste göra ett besök!!!har hört såååå mycket gott om butiken! och det i Kungälv strax utanför Göteborg!!! inte närmsta väg, men jag bara måste!!!! ta mej en tur neråt i landet!!
Kram Anna

Vårt lilla hem sa...

Hej!!

Va roligt att du startat en blogg!! Du har en riktigt mysig butik med så mycket vackert!

Ert bibliotek ser supermysigt ut!! Vilken fynd hyllan var!! Och lampan från IKEA står på min inköpslista :), superfin.

Kramkram! Jenny

Fridas gård sa...

Mari och Helene - tack för ert välkomnande, det värmer så. Så kul med era uppskattande kommentarer om butiken, tack!
Bara Gry - tack så mycket för dina tips. Anders satte sig med en gång och fixad, nu blev det mycket bättre! Här kommer det annat än inredning också, trädgård kommer det också bli en hel del av, har rätt många 1000 kvm att ta hand om...!
Kaoshouse - ja, biblioteket blev bara liksom till här, egentligen en del av gammla finrummet i gamla tider, som förre ägaren delade av (andra delen blev vårt sovrum). Kan inte användas till så mycket annat...;)!
Julia - kul och se dig här, har smugit en hel del inne hos dig, skall ge mig till känna nu!
bland kuddar och busiga barn - oh, så kul och höra att du är nöjd! Vi önskar ibland att vi fick vara med när ni packar upp era varor och se hur ni reagerar. Annette säger ofta: Oh, tänk om det var jag som fick hem ett sånt här paket...!
Homesweethome - ja, nog smyger vi mycket var och en lite till mans. Känner att jag behöver mer av en dialog med "världen" nu...!
Anna - vad kul att höra, så glad jag blir! Skall kanske chartra en buss till er på västkusten, ha ha! Välkommen ner vid tillfälle, här finns så många fina affärer att åka runt till!
Vårt lilla hem - lampan är sååå fin och prisvärd. Jag hade dessutom turen att ha ett tillgodokort som jag fått när jag handlade en massa till kontoret, vips så kostade den bara 199,-, ibland har man flyt!! Ja, och så hyllan då också, lite av lönen för allt man jobbar, att känna glädjen över sådana saker!!