måndag 7 april 2008

Idag är det vår!

Synonymt med vår är; utslagna vitsippor och gräsklippning! I eftermiddags när jag körde hem från Trelleborg så såg jag de första vitsipporna i grannens trädgård. Tänk att de kom i år igen, hela jag fylldes av glädje när jag såg dem!! När jag hämtat Victor var han vääldigt sugen på en tur med Röda Lilla Traktorn. Den fick ett nytt tändningslås så efter att ha stått oanvänd ett bra tag var det dags för den att börja jobba igen - gräsmattorna blev klippta för första gången idag! Denna härliga doft av nyklippt gräs...:)!!
Lite jobbat blev det trots allt i fredags när jag tog bilden nedan. Detta får bli annonsbilden om sisådär 4 veckor i lite olika tidningar...
Nedan söta vas är veckans erbjudande! Den har varit med en gång förr men fick komma med på beställningslistan i år igen. Jag är ju väldigt svagt för grejor med hjärtan och kronor på så det var liksom inget tvivel när vi kom till denna på mässan.

Kram till er alla!
Therese

16 kommentarer:

Jema Rose sa...

Jättefina saker!

Jag gillar också hjärtan & kronor...och Franska liljor förståss :)

Kram, Jenny

<3

Hem & Lyckas Mia sa...

Ja, verkligen fina saker, den övre bilden var ju underbar! kram!

Hemma på Landet sa...

Och du visar bara fina saker som vanligt du, busfia.!:-) Kram vännen min.

Under en vind sa...

Vackra saker!! jag var inne i butiken innan, men stod krampaktigt emot...fniss.....

Ha det gott, kram!

Guldkant På Livet sa...

Vacker och romantisk bild med den lilla glaslyktan, stenkotten gillar jag med, läcker! Jaså, du klipper gräs och vi skottar snö, tänk va livet kan vara orättvist: ) Mari.

Hellenshus sa...

Hej! Så fina saker du visar. Jag gillar verkligen "kotten". Det var så snyggt tillsammans med ljustaken och glaset. Håller utkik när kotten kommer med på nätbutiken.
Såg i ett tidigare inlägg att du målat en korgstol. Jag har en likadan som jag också vill måla vit. Vilken färg använde du?

Ha en bra dag!
kram Helen

SEASIDE LIVING IN MY WHITE COTTAGE sa...

Så mycket vackert... Jättefina bilder!

Passar på att förvarna dig om att jag gör lite förändringar på min blogg och vill samtidigt klargöra att du kommer SJÄLVKLART vara fortsatt välkommen in att läsa på Seaside Living!

Många kramar Jenny

PS. Känner igen mig i det där med att kämpa för barnen. Är själv med i våra barns föräldraförening och vi kämpar just nu för att en planerad ombyggnation av skolan ska bli av så våra barn får bättre lokaler. Förskolan befinner sig just nu i konstorsbaracker, och har gjort i tre (!!!) år. Under all kritik! Men det är inte lätt att kämpa mot politikerna, det ska gudarna veta!

Sara sa...

Å så himla fin lykta. Jag får sluta med internet, annars är jag i Haglösa varje vecka... Så gött att det finns fighterföräldrar. Är själv pedagog (dóck inte i Trelle)och ibland behöver man föräldrar som ni som kan väcka cheferna som inte lyssnar på anställda! Håller tummarna för barnen och er.

minblogg-jag sa...

Första besöket hos dig å din blogg. Har även gluttat in i din butik.Så mycket vackert du har...
Jag undrar om det är ok att länka dig ? Skickar dig en inbjudan till min blogg via mail om du skulle vilja titta in till mig . Den är sluten nämligen. Tack för titten , hit kommer jag gärna åter. Mvh Helena

StyggaLillaLoppan sa...

vi har samma smak ;OD jättefina. dem dära granatäpplena !!
Hoppas kunna besöka butiken i sommar !!!
eloge till dig som kämpar att barnen har det bra i förskolan!! jag är mer den dära gnälliga typen och gör inget åt situationen...

Jes/Vita villa vila sa...

Underbara bilder på underbara saker!!! Alltid så härligt att sticka in nosen här på din underbara blogg ♥

Kram/Jes

hemtrevnad marie sa...

Kotten är såå fin , den ska jag ta och önska mig!!
Korgstolen blev jättefin!!
Ska bli kul att se spegeln sen.....
Kraaam

Mamma Millan sa...

Ååå såå underbara saker..har allt vart inne i din butik o kikat på allt fint..mycket man vill ha ju!!!!!
Ha en bra dag!!!!!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Mysiga lantliga ting sa...

Den där kotten är bara så läcker!!
Trevlig helg
Kram Johanna

Anonym sa...

Gräsklippning :) Jag kom just hem från Thailand och inte var det till gräsklippning utan snöskottning. Men snart, snart kanske man får se lite gräsmatta.

Guldkant På Livet sa...

Hej rara Therese, du har mail! Trevlig helg önskar jag dig, Mari.