tisdag 16 september 2008

Sommarens målningsprojekt färdigt!


Våra två halvmånebord blev målade i somras. De är ett par och tillsammans med iläggskivan var de matsalsbord när jag var liten. När jag berättade för mamma att de var nästa i tur på min målningslista, såg jag riktigt i hennes blick att det inte var så uppskattat...! Men, när hon väl såg dem var hon väldigt positiv!! Jag blev också supernöjd, Filippa har slutat kommentera allt vitt och Victor har såklart hjälp till med målning så han är också nöjd.

Under bordet har jag ställt lite korgar och backar, de är nämligen jättebra på att dölja förlängningssladdsskravar! Sedan bilden togs har det tillkommit en lykta på golvet också.

Ljus i olika längder är förpackade med papper, snöre och amuletter i en fil de fer-korg. Såg jag inte fel på lagret idag, är bokstäverna från Jeanne d'Arc Living snart tillgängliga på webben igen, ni ser X:et i bakgrunden.
.
Ha en skön kväll!
kram Therese

4 kommentarer:

Jema Rose sa...

Så VACKERT det blev!!! Jag brukar också gömma fula sladdar & uttag på samma sätt, smart & snyggt..!

KRAM, Jenny

<3

Tårtsmulan sa...

God morgon :)

Så otroligt vackert bordet blev :) Jag är själv på jakt efter ett halvmåneformat bord men har inte funnit något ännu.

Jättesmart med korgarna som döljer sladdarna, det finns väl inget värre än en stor trasslig hög med sladdar liggandes på golvet.

Önskar dig en mysig onsdag.

Kram!

Guldkant På Livet sa...

Sånt fint halmånebord med vackra ting på... Mari.

Anonym sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,情趣用品,情趣,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊