lördag 19 april 2008

Ljuvliga helg!

Lördag morgon och hela helgen framför oss! Är helledig denna helg och det är så skööönt! Sitter just nu ute på trappan på terassen med en kopp te - helt underbart väder; sol från klarblå himmel och bara en liten bris får vi väl kalla det!

Det blir dock mycket trädgårdsarbete i helgen. I och med att vi fick plockat ner ett 30-tal träd för ett par månader sedan, så har vi lite arbete att göra på grannens åker!! Räfsa grenar!! Vi första anblicken ser det inte så mycket ut men jag kan lova att det är mycket när man väl går igång. Snygga armmuskler skall det förhoppningsvis bli!!

Här på bilden har jag stoppat ner en kruka med pärlhyacinter, slarvigt inlindad i ett silkepapper. Just nu blommar de för fullt ute i trädgården tillsammans med påskliljor, kejsarkrnonorna är en bra bit uppe mm mm. Dags för gräsklippning idag igen...

Ha en riktigt skön helg!
kram Therese

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Härligt med trädgård - jag njuter fortfarande av min va foton.

Men snart...

KramMaud

Jenny Oak Fae sa...

Vacker bild!

Gissa vad jag gjorde nyss..? Beställde från din butik!

: )

Ja, jag ska ju komma och hälsa på där också, men det vet jag ju inte när det blir...Det jag beställde ska jag få när jag fyller år, det är inte förrän i Juli..!

Kram, Jenny

<3

Lycka till med trädgårdsarbetet!

Anonym sa...

Hej Vännen!
Det låter helt underbart att kunna klippa gräset denna årstid,hos oss håller det på att smälta bort all snö.Och det har kommit en bra bit på väg.Tack för paket leveransen som kom i går korten du skickar med är bara underbara.

Kramis Tess på tildaochmamma.blogspot.com

n o r d i n g å r d e n sa...

Så vackert, men så enkelt....

Jag vill passa på och "utnyttja" din blogg för lite information och sprida ut i bloggvärlden,
Kommentarer från "mej" om ngn swapblogg är INTE från mej utan ngn som har tagit mitt namn och startat en blogg! En blogg som hon nu "raderat" men det underliga är att hon kommenterat hos såååå många bloggvänner denna dag men som tydligen "inte kände till mej"! Ja, alltså, jag är väl inte kändast i stan men har dock bloggat i 14 månader och många känner till mej och har dessutom med mej på sina länklistor. Trist och skumt. Så jag får traska vidare och skriva hos alla andra med... men så du/ni vet, ngn swapblogg kommer jag aldrig att skaffa...

Mari-Riktiga Guldkant på Livet.

Solsjö - Under en vind sa...

Go förmiddag! Hoppas att du haft en skön och solig helg med massor av trädgårdsgöra!
Här har inget gräs klippts än, men alla trädgårdsmöbler har hittat fram, lite penséer har planterats och näsan har fått lite färg!

Ha det gott, kram!

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Du har så fin sida och jag gör ett försök att blogga själv. Har gjort som man ska enligt blogspot men när jag söker efter min sida på google så finns den inte? någon som vet vad jag gjort för fel
Min sida heter tre-nyanseravvitt.blogspot.com
Hälsningar Marie