lördag 1 mars 2008

Brickarrangemang!

Idag skulle jag egentligen varit ledig men Susanne som skulle jobba i butiken ligger hemma i influensa så den tänkta loppisrundan idag blir tyvärr inte av. Har dock upptäckt charmen med Tradera och har budat hem lite roliga grejor som jag väntar på just nu. Sen har det blivit en hel hög med frön, måste ha lite kuliga sorter nu när jag snart kan komma igång ute i mitt, nya fina växthus!

Ni känner väl till historien om hur skomakarens barns skor ser ut?? Har jobbat så otroligt mycket de senaste åren så det har blivit lite haltande i vårt eget hem. Har dock just fått färdigt nya linnegardiner med en liten spets på i badrummet. Lite fiff på en spegelbricka och en hyacint som klarat sig sedan december i logen, fick komma in och blomma innan de blir omplanterade ute i våran lilla skog!




Här ett väldigt enkelt arrangemang på en rund bricka. Har just en förkärlek att samla lite av varje på en bricka eller ett fat. Nästa vad som helst blir fint om de hålls ihop av en "botten" tycker jag. Det lilla trädet är en Myrcine, en variant på myrten men mycket tåligare. Jag kan faktiskt klara en sådan i flera månader!!



13 kommentarer:

Sara sa...

Ja de är för söta de små miniträden. Jag har faktiskt klarat en vanlig myrten i snart en månad! Såå söta arrangemang. Själv har jag inte ens packat upp de senaste två påsarna jag köpte hos dig, vill vänta tills jag gjort i ordning och längta lite (sanningen: hinner inte för lillan tar viss uppmärksamhet). Ha det bra! // Sara

Gry sa...

Jag är också en brickmänniska, ha,ha. De är sant som du säger att det håller ihop föremålen så bra.

Myrten har jag inte provat, däremot är jag den stolta ägare av ett olivträd som klarat sig en hel månad i vårt varma vardagsrum. Tur att det går mot tider då den vill ha det varmt, så kanske den ändå kan klara sig.

Ha en fin lördag, trots oväntat jobbardag! Kram Gry

Hem och Lycka sa...

Ja, myrten är inte lätt, har en som vi haft sedan sommaren -06 som nätt och jämt ff lever. Vackert med pynt på bricka! kram!

Jennys Vita Villervalla sa...

Hej Therese!
Välkommen till bloggvärlden och vad roligt att du har börjat blogga!
Din butik är fantastisk och jag har handlat många godbitar av dig via nätet:)
Ska bli jättekul att följa din blogg!
Ha en fortsatt skön helg, trots regn och blåst.
Kram
Jenny

MODERN COUNTRY sa...

Hei Therese!

Velkommen til bloggeverdenen! Så gøy at også du har begynt å blogge. Har hatt link til din butikk i mine favoritter en hel evighet, elsker å surfe sidene og få inspirasjon. Skal bli moro å følge med hva som skjer på gården. Ha det så bra og nyt av helgen!

Aina x

Villa Hemma sa...

Oj, bloggar du? Vad kul! Ska kika runt lite...

Kommer snart förbi, kör järnet hemma o hinner inte mkt mer :-D

kram

Solsjö - Under en vind sa...

Hallå!!!

Nu har jag mailat dig och skickat iväg en liten inbjudan!

Söta arrangemang på dina brickor!

Ha dte gott, kram!

Solsjö - Under en vind sa...

pst...DET skulle det stå förstås....

Jag länkar till din blogg! Butiken finns förstås redan med i butikslistan....

Kram igen!

Stina sa...

Hej goa gullisen!

Fina saker! Vad superfint det ser ut i erat bibliotek.
Kram Stina

Sanna sa...

Hej kära kollega! Välkommen till bloggvärlden! :-)

Någon dag när inte skola (läser till marknadsekonom faktiskt) eller butiken kräver all min tid ska jag skruva dit de fina handtag och knoppar jag beställde hos dig och fick hem för ett tag sedan.

Trevlig arbetsvecka!

fridasgard sa...

Oj, vad kul med alla kommentarer! Börjar verkligen skämmas, tänk hos hur många av er jag smugit runt så länge utan att lämna avtryck - nu känner jag själv hur glad jag blir för era...!!
Sara - akta bara så inte fler papper hinner försvinna, nu finns ju förutstätningarna att de hålls på plats...!!
Gry - tack för inbjudan! Var inne om som hastigast, skall sätta mig ikväll och "mysblogga", dvs i lugn och ro när barnen lagt sig!
Mia - wow, vilken bedrift! Har faktiskt beställt hem konstgjorda olivträd i olika storlekar, har redan paxat ett själv...;)!
Jenny - vad kul och höra!! Dig har jag inte lyckats "identifiera" i orderlistan, Ulrika är annars snabb när det gäller "bloggliknande" mailadresser när hon skickar ut bekräftelsemailen...;)!
Moderncountry - oh, tack. Jag är så tacksam mot alla som har mig i sin blogglista över nätbutikerna!! Ni i Norge genererar en god stack med besökare...!
Villa Hemmet - ja, tänka sig! Jag har dock varit något segare och mer skeptisk än du men jag tycker faktiskt det är riktigt roligt! Hoppas jag kan bidra med liiiite...
Kram!
Under en vind - tack för inbjudan! Satt och mös med din blogg i morse tills jag blev avbruten av en yrvaken liten kille, fortsätter ikväll! Hann dock känna igen en hel del grejor...:=))!kram
Hemma på landet - tusen tack för färgtipset! Har inhandlat 3 burkar idag så ikväll skall jag fota "förebilder", Villa Hemmet hade "vita skåpsvisning" i sin blogg. Mina skall bara bli vita först sen skall jag också vara med i den klubben!
Nublu - kära kollega! Utgår från att du har lika mycket tid som jag har över att pyssla med ditt eget hem...;)!
Stor kram till er alla!

Villa Hemma sa...

Hihi, ser framemot den "vita skåpsvisningen". Orkar du inte måla så ställ hit dem här. Jag kanske springer över dem med lite vit färg i bara farten :-D

- Jenny

Fridas gård sa...

Villa hemmet - akta dig så jag inte tar dig på orden!! Det är ju inte många km till dig och hade de bara inte varit så för-skat tunga...;)!!!
kram T