lördag 29 mars 2008

"Ny" korgstol och loppisfynd!

Ett av de pågående projekten har avslutats: korgstolen i badrummet har blivit vit!

Har en dotter som tycker att det börjar bli lite påfrestande med målarburkarna och allt spayandet. Filippa kom ut i söndags förmiddags, helt nymornad och tyckte "Snygg spegel" varpå pappa svarar "Tycker du, mamma skall måla den", "Ah, nej inte vitt på den också". Nädå, lilla gumman, den skall faktiskt bli silvrig... hi hi. Den skall ni få se en annan dag!Så här såg den ut innan! Vääldigt sliten, i starkt behov av en vårande hand, eller hur??!!
Idag har jag varit ute på loppisrunda själv. Barnen har sovit hos mormor och morfar då vi skulle varit på 50-årskalas igår kväll. Det blev tyvärr inställt i sista minuten så vi tog en runda på IKEA, helt själva, och åt vars en god planka på lokala haket nere i Trelle. I alla fall, iväg kom jag tidigare idag och tog den "vanliga" rundan. Har fått dille på nysilverfat i olika storlekar, skall byta ut porslinet i min tallrikshylla hade jag tänkt mig. Behöver några till för att den skall se "full" ut. Hittade dessa små söta och väl slitna skrillorna, har beundrat liknande i många bloggar så för 15 kr fick jag mig också ett par!

Nä, nu skall jag fly fältet, ut på kontoret. Projekt Verandan påbörjades kl 11.00 idag. Då stod "gubbarna" och undrade om de fick börja... Är måttligt trött på det oljud som deras maskin som hugger upp golvet för, grrr!!

Ha en skön lördagskväll!
kram Therese

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad häftigt med ett par skrillor hängade under spegeln. Fin stolen blev också en helt annan stol. Ha det gott // Solan

n o r d i n g å r d e n sa...

Mmm, vilken läcker hall du har och så snygg den rottingstolen blev med vit färg, smakfullt överlag! Kul att få sen silvriga spegeln sedan.... Trevlig helg! Mari.

Jenny Oak Fae sa...

Lyckad förvandling av stolen, och skridskorna var ju så fina :)

Kram, Jenny

<3

Gry sa...

Korgstolen blev faktiskt väldigt fräsch! Som du kanske märkt har jag blivit lite "antivit" bara för att jag måste gå lite mot strömmen, ha,ha.... Men vitt är fin, jag håller med ;-) Kul att höra dottern, fniss. Våra barn har också fått stå ut med en hel del renovering genom åren (fram tills vi bröt helt med det gamla livet förra året...). En dag frågade dottern "Mamma, MÅSTE man renovera när man har hus?"....det säger allt egentligen ;-) Det blev visst lite för mycket ett tag.

Du får inte glömma bort presentkortet! Beställ tid för ansiktsbehandling bums. Vad skönt nu innan våren och sommaren. Sen ska man nog ta en gång efter sommaren också. Jag blev biten direkt på mitt första besök, nu som 35-åring, ha,ha...

Ha en skön kväll! Kram Gry

Jes/Vita villa vila sa...

Å så fin korgstolen blev! Underbar!

Måste säga att det är precis lika mysigt & cosy att kika in på bloggen din, som i din helt sagolika nätbutik ♥

Kram/Jes

Solsjö - Under en vind sa...

Fåtöljen blev ju som ny!! Övertygar mig om att in korgfåtölj också ska bli vit! Sprayade du eller målade du din??

Fint vid hallspegeln!

Låter som en myisg dag med shopping och mat!

Ha en skön söndag! Kram!

Jenny Oak Fae sa...

Tack för din kommentar :)

Idag ska jag kolla om min mamma har kvar sina gamla skridskor, isåfall så "norpar" jag nog dem...mina egna har jag dessvärre inte kvar...

Kram, Jenny

<3

Jes/Vita villa vila sa...

TACK för dina rara ord inne hos mig - jag blir såå glad ♥

Kraaam! Jes

Living by Milla sa...

Oj, vad mycket fint du visar ! Korgstolen blev som ny.. gillar kudden oxå.

Ha en bra vecka!
Camilla

Linneagården sa...

Korgstolen blev mycket bättre som vit.
Ha en fortsatt fin vecka /madelene

Rensa hemma sa...

Verkligen fint i hallen med hyllan, kabinspegeln och skridskorna. Ja, allt där vart sååå fint!

Mandelblom